Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az baj hogyha nem hiszek...

Az baj hogyha nem hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek Istenben de a tudományban inkább.Ez baj??
2011. máj. 9. 19:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Furán hangzik de budira kellet mennem :D
2011. máj. 9. 19:23
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

És olyan sürgős volt, hogy mindenképp ki kellett írnod még a budi előtt?

Egyébként nem baj.

2011. máj. 9. 19:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Tudod én úgy vagyok vele hogy előbb a munka asztán a budizás
2011. máj. 9. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
63%

Szedresi Anna válasza:

Kedves Kérdező!

Az, hogy nem hiszel Istenben, az kizárólag a te bajod, másnak nem ártasz vele, de magadnak annál többet ártasz ezzel.

Hogy miért, azt itt nem fejteném ki, ha érdekel,keress meg priviben, és elmondom.

Olyat meg ne mondjatok már, hogy a vallásoknak külön van Istene, mert egyetlen Isten van, csak az egyes világvallások másképpen hívják, és másképpen tisztelik Őt, de mind a hat milliárdan ugyanazt az Istent imádjuk!

Üdv: Anna

2011. máj. 9. 22:16
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
Igen.
2011. máj. 9. 22:19
 16/25 Bretso ***** válasza:
72%
Igazából senkit nem érdekel, hogy hiszel-e. Ellenben az, hogy hiszel a tudományban, de egy épkézláb mondatot nem tudsz leírni, hmmm... eléggé megkérdőjelezi a hitelességedet.
2011. máj. 10. 00:00
 17/25 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nem , de neked baj. Most még nem látod hogy bajt, mert nem akarod látni, de ha kinyitnád a szemed (értelmed "szemeit") akkor látnád hogy hová tartasz.

Ha megmondom neked hogy a pokol felé tartasz ugy érzem ugyse hiszed el, mert nem akarod, ugyhogy senki nem fog erőszakkal rákényszeríteni arra hogy meglásd a veszélyt ha te nem akarod..

2011. máj. 10. 09:33
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

"Olyat meg ne mondjatok már, hogy a vallásoknak külön van Istene, mert egyetlen Isten van, csak az egyes világvallások másképpen hívják, és másképpen tisztelik Őt, de mind a hat milliárdan ugyanazt az Istent imádjuk!

"

Nem igaz.

Hogy mást ne mondjak, kérdezd meg az arabokat, akiket az istenük a vallás erőszakos terjesztésére kért fel. Kérdezd meg a hindukat, akik politeisták. Kérdezd meg azokat, akik egy istenben hisznek, és akik a Szentháromságban. Vagy az ókori görögöket...

Írhatok én is neked egy privit, kedves Anna? Nagyon érdkel, hogy mi sül ki a dologból, ugyanis a legkevésbé sem hiszek a mai kereszténységben, és kíváncsi vagyok, milyen érveket hozol fel, és mire alapozod a hitedet.

2011. máj. 10. 18:24
 19/25 anonim ***** válasza:
25%
Ha valóban létezik, üzenem neki hogy inkább kezdje újra és próbáljon valami jobbat alkotni.
2011. jún. 7. 23:44
 20/25 Izééékeh11 ***** válasza:
50%

sztem nem baj. én sem hiszek egy istenben se,én csak abban hiszek amit látok. és még egyszer sem látam ilyen 80 m-es lepedőbe öltözött kopasz nagyszakállú hapikat az égen beszélgetni,szóval én nem hiszek istenben.

13L

2011. jún. 11. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!