Itt konkrétan a hip-hop, break és hasonló stílusú táncra gondolok.
Halottam már 1-2 hívő táncosokról, tánccsoportról, de nem tudom eldönteni hogy bűn-e. Isten dicsőítése érdekében táncolunk akkor nem bűn, ha jól tudom.
Miért lenne bűn akárhogy táncolni? Még sosem hallottam róla, hogy lenne jó és rossz tánc.
2011. máj. 8. 20:11
2/17 anonim válasza:
Legfeljebb néhány szekta tiltja. De a keresztény egyházak nem tiltanak semmilyen táncot.
2011. máj. 8. 20:13
3/17 anonim válasza:
Hát ez elég fura kérdés. Miért lenne bűn? Ha tényleg táncról beszélsz. Ha arról szól a tánc, hogy egymást izgassátok akkor el tudom képzelni.
De nem erről szól a kérdésed, ugye?
2011. máj. 8. 20:31
4/17 A kérdező kommentje:
Nem
2011. máj. 8. 20:42
5/17 anonim válasza:
sőt, az is bűn, ha jól mered érezni magad.-.-"
2011. máj. 8. 20:45
6/17 anonim válasza:
Ha nem a testet és a szexet isteníti a tánc, akkor szerintem semmi baj sincsen vele.
1Krón 13,8
"Dávid pedig és az egész Izráel tánczolnak vala az Isten előtt teljes erővel, énekekkel, cziterákkal, hegedűkkel, dobokkal, czimbalmokkal és kürtökkel."
2011. máj. 8. 21:03
7/17 anonim válasza:
Számítógépet és internetet miért használsz? Az nem az ördög műve?
2011. máj. 8. 21:25
8/17 anonim válasza:
Isten dicsőítésére táncolj nyugodtan ;)
2011. máj. 8. 21:54
9/17 anonim válasza:
Ha élvezed, miért ne táncolhatnál? A vallás nem az élvezetek megvonásáról szól, épp ellenkezőleg: megtanít értékelni az élet valódi örömeit a felszínesekkel szemben.
2011. máj. 9. 02:31
10/17 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki megtérése előtt járt táncolni. Megtérése után abbahagyta ezt, de később úgy tudom hogy táncolt Isten dicsőítéseképpen. Persze ezt nem nyilvánosan, hanem otthon, egyedül tette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!