Mennyi esélyünk volt arra, hogy megszülettünk?
Gondolkodtam azon, hogy ha anyám nem találkozott volna apámmal és ha nem akkor lettek volna együtt amikor, akkor nem én születtem volna meg. És ugyanígy ha nagyapám nem találkozott volna nagyanyámmal... teljesen visszavezetve az első emberpárig.
Kíváncsi lennék, ti hogy gondolkodtok erről?
Ha a determinizmus igaz, akkor 100%.
Ha nem, akkor nem tudjuk, mennyi.
Nem egészen világos, mit értesz azon, hogy "te" születtél meg. Ha a szüleid sosem találkoztak volna, esetleg megszülethettél volna mások, természetesen a mostanitól eltérő tulajdonságokkal rendelkező gyerekeként. Hogy ténylegesen így van-e, azt persze nem tudjuk és nem is fogjuk tudni.
hogy tudál beérni elsőnek a célba ha most is ennyit agyalsz ezen akkor is ennyit meditáltál és te voltál a leggyorsabb
gondolom közbe még bekötötted a cipőfüződet is
és mennyivel maradt le aaaa második nem emlékszel egy hajszállal ugye
Valójában szerintem erre a kérdésre senki sem tudja a választ...
A lélek vándorlásban azért nem hiszek mert a Biblia nem azt tanítja. (ja és nem hiszem, hogy volt előző életem vagy netán lesz következő életem akár egy háziállatként vagy repülő madárként...)
Amúgy ha valaki hisz benne akkor gondolom Istenben is hisz, és ha hisz Istenben akkor elfogadja, hogy a Biblia Isten szava. És ha elfogadja akkor miért hisz a lélekvándorlásban??? (költői kérdés volt nem kérek rá választ!)
Mindegy, azért, hogyha 'ráérsz' egy picit, gondolkodj el azon, hogy végül is mindannyian szerencsések vagyunk, hogy megszülettünk és élhetünk egy ilyen Föld nevű bolygón. És a végén tedd fel magadnak a kérdést: "Mi az élet értelme?" :).
12:47
Mindenki magából indul ki...
Kedves 21:54!
Válaszolhatnék neked becsmérlő, szidó töltelék szavakkal is, de inkább nem alacsonyodok le a TE szintedre. ;)
Amikor ezt olvastam: "egyedül képviseled az objektív egyetemes igazságot", majdnem leestem a székről. :D
Már ne haragudj, de ekkora marhaságot.
Na, de mindegy. Látom, manapság még az is szemet szúr másnak, ha egy ember elmélkedik valamin...
(Légyszíves ne válaszolj! Vagy ha válaszolsz, akkor az a témával kapcsolatos legyen. Köszönöm!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!