Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyi esélyünk volt arra,...

Mennyi esélyünk volt arra, hogy megszülettünk?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam azon, hogy ha anyám nem találkozott volna apámmal és ha nem akkor lettek volna együtt amikor, akkor nem én születtem volna meg. És ugyanígy ha nagyapám nem találkozott volna nagyanyámmal... teljesen visszavezetve az első emberpárig.

Kíváncsi lennék, ti hogy gondolkodtok erről?

2009. márc. 10. 14:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
77%
Én azon szoktam gondolkozni, hogy a több millió spermiumból hogyan lehettem én a leggyorsabb :D
2009. márc. 10. 15:00
 2/32 anonim ***** válasza:
67%

Rettenetesen kicsi esélye volt annak, hogy PONT TE szüless meg. A spermiumokat millárdban lehet mérni az apád élete során...

Ezzel együtt 50% fölött van annak az esélye, hogy VALAKI csak lesz azon a helyen, ahol most te vagy.

2009. márc. 10. 15:10
 3/32 A kérdező kommentje:

Tehát hogy ha a szüleim más időpontban lettek volna együtt akkor már nem ÉN születtem volna meg.?

Amúgy az öntudaton is szoktam gondolkodni... Lehet MINDENKI ugyanolyan mint ÉN. Mert hát ugye ugyanolyan (felépítésben) emberek vagyunk...

2009. márc. 10. 15:22
 4/32 anonim ***** válasza:
68%
ha apád két nappal később "csinál" meg és közben nem elégíti ki magát akkor is valszeg te születtél volna meg mert te voltál a legtökösebb:D
2009. márc. 10. 15:49
 5/32 A kérdező kommentje:

És akkor egyáltalán nem születtem volna meg????

Jó tudom akkor nem tudnám, hogy van élet, de olyan fura, hogy miért pont én?

Végül is azt hogy élek nevezhetjük véletlennek is?

Sok-sok véletlen...

2009. márc. 10. 16:07
 6/32 anonim ***** válasza:
68%
Ezért mondják az abortált magzatra, hogy mindenki megszülethet már, csak Ő nem!
2009. márc. 10. 16:54
 7/32 anonim ***** válasza:
38%
Te mindenképp megszülettél volna, mert így kellett lennie... ha anyukád és apukád nem találkoznak, akkor most egy másik pár gyermeke lennél, ennyi... a lelked mindenképp megszületik :) csak lehet h a gének miatt pl másképp néznél ki, vagy más lenne az ízlésed, de a tanulnivalód az életben ugyanaz lenne és ugyanazok a fordulópontok lennének az életedben...
2009. márc. 10. 17:23
 8/32 A kérdező kommentje:
Az embernek nincs lelke, vagyis nincs az emberben semmi szellem féleség ami halál után át száll egy másik születendő gyermekbe vagy kiszáll a testből...
2009. márc. 10. 17:44
 9/32 anonim ***** válasza:
73%
és ezt te honnan tudod? senki nem tudhatja...
2009. márc. 10. 18:21
 10/32 anonim ***** válasza:
72%

"ha apád két nappal később "csinál" meg és közben nem elégíti ki magát akkor is valszeg te születtél volna meg mert te voltál a legtökösebb"

Azért ez nagyon nem így működik.

Egyáltalán nem biztos, hogy pont ő lett volna elöl a kilövelléskor, vagy hogy jó irányba indul el (megtermékenyítéskor, ahogy mennek a spermiumok a 2 petevezeték felé, az egyik ugye üres szokott lenni. De ezt nem tudják: a fele bizony zsákutcába megy, és ott végük).

De mondom: ha te nem, a szüleidnek akkor is lenne egy gyereke, aki eléggé hasonlítana rád.

2009. márc. 10. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!