Lehetséges újrakezdeni ezt a párkapcsolatot, vagy már nincs visszaút?
IKor.7,8-10
"Mondom pedig a nem házasoknak és az özvegyasszonyoknak, hogy jó nékik, ha úgy maradhatnak, mint én is.
De ha magukat meg nem tartóztathatják, házasságban éljenek: MERT JOBB HÁZASSÁGBAN ÉLNI, MINT ÉGNI.
Azoknak pedig, a kik házasságban vannak, hagyom nem én, hanem az Úr, hogy az asszony férjétől el ne váljék."
A Biblia az adott kor és hely kultúrájához viszonyítva mondja el a dolgokat, vedd ezt figyelembe.
Most egy teljesen más korban, helyen és kultúrában élünk, nem tehetjük meg, hogy szó szerint kövessük.
Ez a házasság előtti szex kérdés ma úgy is értelmezhető, hogy csak szerelemből feküdj le valakivel, ne csald meg őt.
Ha szerelmesek vagytok, hajrá! =) Katolikus általánosba és gimibe jártam, ismerek egy pár papot, de szerintem egy sem rendülne meg azon, ha arról hallana, hogy egy pár, akik szeretik egymást, lefeküdtek az esküvő előtt.
A válasz egyszerű:gyönyörteljes éjszaka,utána gyónás egy másik városban.(Atyám vétkeztem,de qrva jó volt!)
Ha mégis becsúszik a baba,akkor fogd rá a nyuszira,v szentlélekre (ki mire esküszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!