Hit, remény, vallás. Szex, teherbeesés. Furán hangzik elsőre, ugye?
Kedves válaszolók!
A kérdésemnek köze van a fent említett címszavakhoz.
Vallásos ember vagyok, minden szeretkezés/szex előtt arra kérem Istent, hogy ne történjen semmi baleset.
Most azonban nagy esély van rá, hogy védekezés mellett történhetett valami,ami miatt aggódnom kellene. (A menstruációm késik 3 napot, óvszerrel védekeztünk ami elvielg nem szakad ki). Teljesen feszült vagyok, ideges, stb. A héten viszont lesz egy zenei fesztivál, amire elmennék. Nos itt jön a kérdésem: szerintetek nem lenne hiba lazítani, szórakozni, jól érezni magam, miközben lehet hogy épp terhes vagyok? Nem lehet, hogy Isten ezt "rossz néven veszi"? Inkább maradjak itthon egyedül, gondolkozzak?
20éves lány vagyok,bárki értelmes válaszát szívesen fogadom.
Szerintem, amit csinálsz, hogy megszeged Isten parancsát(nem a koncertlátogatással, hanem a paráznasággal) és kéred, hogy vegye el a bűnöd következményét, pofátlanság Istennel szemben. Figyelmedbe ajánlom a következőt a Bibliából: "ha szándékosan vétkezünk, az igazság teljes megismerése után, nincs többé bűneinkért való áldozat, hanem az ítéletnek valami félelmes várása," Szerintem ne számíts Istenre, hogy segít a bűnödben megmaradni...
14:36-os, rosszul mondta az atya, a házasságkötés előtti szex akkor is bűn, ha a jövendőbeliddel csinálod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!