Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol lehet behatóbban megismern...

Hol lehet behatóbban megismerni a magyar ősvallást?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani oldalakat, linkeket, illetve, leírnátok személyes tapasztalatokat a magyarok ősvallásával kapcsolatban. Nagyon felszínesen hallottam róla és ismereteim is ilyen szintűek, ezért szeretném behatóbban megismerni.
2011. ápr. 29. 10:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát nem éppen kedves előző..

Mostanában elég sokat hallani pedofil papokról, egyházon belüli molesztálásokról, és hogy a pápa nem tesz érdemben semmit ellne. Csalók, hazugok, bolondok... Katolicizmus ..inkább nem mondok, semmit mert nem tudok nyilatkozni a jóizlés határain belül.

2011. máj. 1. 21:35
 12/12 Ozmium42 ***** válasza:

Üdv kérdező!

Más hallani valamit, és más első kézből tapasztalni. Más az alaptalan vád, más az emberi botlás (megesik), és más, ha vallásos meggyőződése miatt tudatosan árt az ember. Továbbra is tudom ajánlani az Arvisurát, ahol történelmi és vallási leírásokat találhatsz. Én nem hiszek benne, de érdekesnek találtam, talán megtalálod benne, amit keresel.

2012. jan. 2. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!