Szerintetek ez igaz? Illetve ti hogy látjátok?
a volt hitoktatónőm azt mondta mindig, hogy az orvosoknál két csoport van: mélyen vallásos és nagyon ateista. Köztes nincs.szerintetek igaz?
előre is köszönöm
Elmondom az én példám:
Én eddig nem nagyon foglalkoztam a hittel. Valami jött mostanában és egyre "rosszabb". Olvasom a Bibliát és szinte örülök, hogy olvasom, szüleim szomorúságára, akik nem értik miért lettem ilyen.
Már családban nem is merek erről beszélni, mert agybetegnek tituláltak.
Nem jártam és nem is járok vallási közösségbe, a templomba sem nagyon. És nem is akarok, csak van velem, körülöttem valami, amit nem tudok megmagyarázni.
Csak úgy jobb lett minden, nem törődök semmivel, nyugodt vagyok, idegeskedni sem tudok ezen a világon már semmin. Teljesen valami hatalmába kerített és jó, nagyon. Már sokszor a haláltól sem félek.
Ez most mitől van? Nem behatás, genetika már hamarabb is megvolt. Miért most? És meddig tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!