Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten tiltja a maszturbálást?

Isten tiltja a maszturbálást?

Figyelt kérdés
Általában naponta 3-szor, de akár 4-szer vagy 5-ször is szoktam maszturbálni. Ez bűn? Ugye emiatt nem kerülök a pokolba?
2011. ápr. 26. 21:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Isten a maszturbáláshoz örömérzetet mellékelt.

Akkor hogyan érted hogy tiltja?

Nem értem.

2011. ápr. 26. 21:44
 2/27 anonim ***** válasza:
55%

A főben járó bűnök közé tartozik.

"Ne paráználkodj!"

Olyan mintha ölnél. xd

2011. ápr. 26. 21:45
 3/27 anonim ***** válasza:
35%
igen
2011. ápr. 26. 21:47
 4/27 anonim ***** válasza:
50%
Szó szerint nem írja a Biblia a maszturbálás szót, de azért említést tesz a dologra...
2011. ápr. 26. 21:50
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
dehogy kerülsz! ha te élvezed, miért lenne bűn? szerintem nagyobb bűn lenne ha pl kínoznád magad (mint szent erzsébet - tudom, hogy ezért lett szent, de az én nézeteim szerint inkább bűn szenvedni saját kéztől, mint örömet okozni magunknak)
2011. ápr. 26. 21:50
 6/27 anonim ***** válasza:
92%

Nincs olyan hogy bűn.

Csak nézőpont van.

2011. ápr. 26. 21:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
21:51-es válaszolóval maximálisan egyetértek
2011. ápr. 26. 21:55
 8/27 anonim ***** válasza:
78%

A Biblia nem tíltja, de a kisfiúkkal erőszakoskodó papoknak már régen sikerült belemagyarázniuk, hogy ez is bűn. Vagy éppen midnenféle kitekert, dilettáns és vallással fűszerezett szexuálpszichológiai gondolatmenettel jutottak el ide. (szintén olyan emberek, akiknek nagyrészt 0 szexuális életük van)

Más vallásról nem tudok nyilatkozni.

2011. ápr. 26. 21:57
 9/27 anonim ***** válasza:

Isten soha nem mondott olyat, hogy bűn lenne ezt csak kitalálták.

Tudod mit? Kontrollálni kell. Ha előszőr napokig elvagy maszturbálás nélkül akkor tűzd ki azt a célt, hogy most akkor hetekig nem csinálod, majd azt hogy hónapokig. Így fogod megtanulni hogyan kell kontrollálni azt az érzést. És ezzel nem azt mondtam, hogy lekell szoknod róla. Csak befolyásolod, így leszel tudatos.

De, ha csinálod is az sem baj, mert Isten nem hiába teremtette a testünket, a nemi szerveket, gyereknemzést...Volt ezzel célja.

2011. ápr. 26. 21:58
 10/27 anonim ***** válasza:
56%
Mi a fas.zért kell hetente 500 szor kitenni ezt a kibas.zott maszturbálás témát feszegetni. Menjetek és verjétek ki mindannyian naponta 5 ször úgy, mint Jerzy a tükör előtt.
2011. ápr. 26. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!