Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha együtt voltam egy azonos...

Ha együtt voltam egy azonos neművel (fiúval) akk tuti h a pokolba kerülök? :S

Figyelt kérdés

Ezt már nem tehetem sehogy se jóvá tök mindegy mit csinálok kész vége ennyi volt? :S Vagy ha nem, hogy lehet jóvá tenni? Miért kell egész életére leírni egy embert egyetlen egy dolog alapján? :(

17/F

2011. márc. 26. 15:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

[link]

[link]

Ter 2,18 – „Nem jó, hogy az ember egyedül van.”

Ter 2,18 – „Alkossunk hozzá illő segítőt is!”

Ter 1,27 – „Férfinak és nőnek teremtette őket”.

Ter 1,28 – „azt mondta nekik Isten: Szaporodjatok, sokasodjatok”

Ter 2,24 – „Ezért elhagyja a férfi apját és anyját, a feleségéhez ragaszkodik.”

Lev 18,22 – „Férfival ne hálj asszonnyal való hálás módjára: undokság az!”.

Lev 20,13 – „Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek”

Róm 1,27 – A homoszexualitás ocsmányság, eltévelyedés, és természetellenes.

1Kor 6,9 – „férfiakkal paráználkodó férfiak… nem részesülnek Isten országában”.

2011. márc. 26. 18:05
 12/22 anonim ***** válasza:
3%
Vizsgálhatjuk a kérdést vallási és genetikai alapon is. A genetika erősebb. Születsz valamilyennek. Ha meleg géeket hordozol, akkor a fiúkra vágysz. Nincs ezzel semmi gond. Ez genetika.
2011. márc. 26. 18:21
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
Teljesen mindegy, a Biblia sem a mai világra van optimalizálva. Elszállt felette az idő.
2011. márc. 26. 18:34
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Oszt jó volt amúgy?
2011. márc. 26. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Nem kerülsz a pokolra, mert így születtél, nem tehetsz ellene semmit. Meg amúgy is jó volt, nem? :D
2011. márc. 26. 22:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha bűnt követtél el,azt Isten megbocsátja, ha azt tiszta szívből,őszinte hittel kéred. Viszont a bűnnel való kérkedés nagyon nem helyes, hiszen ha valamit megbántál őszintén, és tudod,hogy megbocsátja neked Isten, nincs értelme világgá kürtölnöd a bűnöd. Ez csakis Rá és rád tartozik.
2011. márc. 26. 22:58
 17/22 A kérdező kommentje:

Jó volt de nem lett volna szabad csinálnom :S

És én nem kérkedek vele nem mondanám el senkinek aki ismer azért kérdeztem meg itt...

2011. márc. 26. 23:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Menj oda Istenhez és kérd szívből,hogy bocsásson meg. Hogy ezt így feltetted kérdésnek,az alapból jó mert rájöttél,hogy bűn és butaság amit csináltál. Ugyanezt mondd el Istennek,hogy megbántad és kérd,hogy bocsásson meg. Ő megbocsájt hidd el! ;) Aztán olvasd a Bibliát és imádkozz kezdj el Isten Igéje alapján élni.
2011. márc. 27. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:
47%
De nem butaság. Isten nem fog elítélni azért, mert azzal szeretkezel, akit szeretsz. Isten nem egyenlő Biblia. Csináld a fiúkkal ha őket szereteddddddd istenem.
2011. ápr. 3. 17:39
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha nem szoptátok le egymást többször is jó alaposan, akkor bizonyára a pokolra jutsz!
2011. ápr. 6. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!