Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha együtt voltam egy azonos...

Ha együtt voltam egy azonos neművel (fiúval) akk tuti h a pokolba kerülök? :S

Figyelt kérdés

Ezt már nem tehetem sehogy se jóvá tök mindegy mit csinálok kész vége ennyi volt? :S Vagy ha nem, hogy lehet jóvá tenni? Miért kell egész életére leírni egy embert egyetlen egy dolog alapján? :(

17/F

2011. márc. 26. 15:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

1Ján 1:8 Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűn mi bennünk, magunkat csaljuk meg és igazság nincsen mi bennünk.

1Ján 1:9 Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz, hogy megbocsássa bűneinket és megtisztítson minket minden hamisságtól.

2Kor 5:20 Krisztusért járván tehát követségben, mintha Isten kérne mi általunk: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel.

2Kor 5:21 Mert azt, aki bűnt nem ismert, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk ő benne.

Nincs vége semminek!Aki megtér,annak van kegyelem!!

2011. márc. 26. 15:34
 2/22 anonim ***** válasza:
31%
Aj hagyjuk már, fiatal vagy nagyon, azt tedd, ami jól esik. Amíg nem ölsz embert, nem okozol másoknak kárt, addig csináld azt, amiben örömödet leled. Pokolba meg nem kerülsz, nincs miért.
2011. márc. 26. 16:00
 3/22 anonim ***** válasza:
30%
Hogy létezik-e a pokol, kérdéses, hiszen még senki nem dobott egy sms-t, hogy itt vagyok, picit meleg van. Szerintem emberi kreálmány az egész pokol, mint fogalom. Akik ezt elhiszik, azoknak 'pokol' az életük és először félnek, aztán depressziósak lesznek, aztán meghalnak, de pokol az nagyon kis valószínűséggel létezik csak. Szóval ne aggódj, élj úgy, ahogy Te szeretnél. Ha jó volt a sráccal, folytasd vele, vagy mással. Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak, hanem az, hogy Te mit élsz meg jónak, élvezetesnek és nagyszerűnek.
2011. márc. 26. 16:13
 4/22 A kérdező kommentje:
én nem félek csak lelkiismeret furdalásom van :S
2011. márc. 26. 16:20
 5/22 anonim ***** válasza:
15%
Ne legyen, semmi rosszat nem csináltál.
2011. márc. 26. 16:23
 6/22 anonim ***** válasza:
6%
Nincs is pokol. Közékori idióták találták ki az egészet, hogy rendet tartsanak.
2011. márc. 26. 16:40
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Akik kitalálták hogy mi lesz ekkor meg akkor, azok sem különb emberek nálad, te is kitalálhatsz bármit. A kérdés hogy te az vagy aki irányít, vagy akit irányítanak. A bűntudat egy nagyon káros dolog.
2011. márc. 26. 16:48
 8/22 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy leírnának lehet pár ember rossz szemmel néz majd rád de ők is elfelejtik egy idő után. Én is csináltam hülyeséget részeg voltam nem voltam magamnál szal tudom milyen érzés :S. De hidd el, hogy nem olyan szörnyű sztem ahogy látod szerintem leszrják csak egy darabig bztatnának ezzel.

16F

2011. márc. 26. 16:50
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

. Közékori idióták találták ki az egészet"

Ha ennyire nem ismered a történelmet,legalább ne beszélj hülyeséget!A középkorban tényleg ezt használták "bizonyos" egyházi emberek ilyesztgetésre,de ettől még a biblia beszél róla,az pedig nem középkori találmány!

2011. márc. 26. 16:50
 10/22 anonim ***** válasza:
18%
a fartúrók a pokolba kerülnek, sajnálom.
2011. márc. 26. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!