Ha együtt voltam egy azonos neművel (fiúval) akk tuti h a pokolba kerülök? :S
Ezt már nem tehetem sehogy se jóvá tök mindegy mit csinálok kész vége ennyi volt? :S Vagy ha nem, hogy lehet jóvá tenni? Miért kell egész életére leírni egy embert egyetlen egy dolog alapján? :(
17/F
1Ján 1:8 Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűn mi bennünk, magunkat csaljuk meg és igazság nincsen mi bennünk.
1Ján 1:9 Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz, hogy megbocsássa bűneinket és megtisztítson minket minden hamisságtól.
2Kor 5:20 Krisztusért járván tehát követségben, mintha Isten kérne mi általunk: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel.
2Kor 5:21 Mert azt, aki bűnt nem ismert, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk ő benne.
Nincs vége semminek!Aki megtér,annak van kegyelem!!
Kétlem, hogy leírnának lehet pár ember rossz szemmel néz majd rád de ők is elfelejtik egy idő után. Én is csináltam hülyeséget részeg voltam nem voltam magamnál szal tudom milyen érzés :S. De hidd el, hogy nem olyan szörnyű sztem ahogy látod szerintem leszrják csak egy darabig bztatnának ezzel.
16F
. Közékori idióták találták ki az egészet"
Ha ennyire nem ismered a történelmet,legalább ne beszélj hülyeséget!A középkorban tényleg ezt használták "bizonyos" egyházi emberek ilyesztgetésre,de ettől még a biblia beszél róla,az pedig nem középkori találmány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!