Ha együtt vok egy azonos neművel,1000% h a Pokolba jutok?
Én ez ellen nem tok tenni mert nagyon szeretem :X De akk most kész vége ennyi volt én Isten előtt le vok írva már nem tehetem sehogy se jóvá? Bármit csinálok akk is a Pokolba fogok kerülni? :S Ez igazságtalanság! Miért vok ugyanolyan mint egy sorozatgyilkos? Miért nem akarja Isten h boldog legyek?
17/F
Én is gondolkodtam ezen, szerintem nem, nekem is már volt élményem azonos neművel, persze csak csókig jutott az, vallásos suliba járok és hiszek istenben és vhogy nem tudom elképzelni, h ezért előtte meglennék bélyegezve... Szal ne aggódj sztem
16F
Soraidból arra következtetek, hogy gyakorolsz valamilyen vallást. Amennyiben így vagy, akkor nem hallottál olyasmiről, hogy GYÓNÁS, ill. BŰNBOCSÁNAT?
Tudod miért ciki ez Neked?
Mert én ateista létemre "tudok" ennyit a "vallásokról".
Hajrá keresztények!!! :D
Ezt imádom, de nagyon, tényleg... mazsolázgassuk ki szépen a Bibliából, ami tetszik, a többit meg nyugodtan dobjuk ki, mert hát az már nem érdekes, azt nem nekünk szánták, azt nem úgy kell érteni, az nem arra vonatkozik, azt nem azért mondták...
Döntsétek már el végre, hogy most akkor tényleg isteni ihletésű-e a Biblia, vagy sem. Ha igen, akkor az első szótól az utolsóig vegyétek komolyan, és öljétek meg a gyerekeiteket is, ha valami rosszat szól rátok (Mózes II, 21:17), ha pedig azonos neműekkel vagytok együtt, akkor öljétek meg egymást a párotokkal, mert halált érdemeltek (Mózes III, 20:13) - mert bizony a közkeletű tévhittel ellentétben _még mindig érvényesek_ Mózes eme parancsolatai is, lévén Jézus maga mondta, hogy egy jottányi sem múlik el a törvényből őáltala (Máté 5:18).
Ha meg nem isteni ihletésű, akkor felejtsétek el, és legyetek egyszerűen értelmes, gondolkodó emberek. Ez a legjobb - és máris nem kell aggódnotok ilyen sületlenségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!