Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha együtt vok egy azonos...

Ha együtt vok egy azonos neművel,1000% h a Pokolba jutok?

Figyelt kérdés

Én ez ellen nem tok tenni mert nagyon szeretem :X De akk most kész vége ennyi volt én Isten előtt le vok írva már nem tehetem sehogy se jóvá? Bármit csinálok akk is a Pokolba fogok kerülni? :S Ez igazságtalanság! Miért vok ugyanolyan mint egy sorozatgyilkos? Miért nem akarja Isten h boldog legyek?

17/F

2010. szept. 19. 09:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Annyi vallás van mint a nyű.Keress egy olyat,amelyik szerint nem jutsz oda,sőt kimondottan dicséretes a búzaság.
2010. szept. 19. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
A Földön,az életben legyél boldog,ne a túlvilágon amiről az sem biztos,hogy létezik!
2010. szept. 19. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Legyetek hűségesek egymáshoz, így elkerülhetitek az AIDS-et. Ha megkapjátok, akkor találjátok magatokat a pokolban, mégpedig itt a Földön! A vallás szerintem már csak hátráltatja a világ fejlődédét, fel kellene már váltania a logikának, és az egymás iránti tiszteletnek, és bizalomnak. Ha melegek vagytok járjatok, akkor leszel boldogtalan, ha a vallás miatt mondasz le róla.
2010. szept. 19. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul, javaslom a következőket:

[link]

[link]

magyarul kevés a jó írás:

[link]

Don Schmierer: Megelőzés!, Új Remény Alapítvány, Debrecen (könyv)

[link]

2010. szept. 20. 00:57
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

Tudod.. Isten a legjobbat akarja mindenkinek, mégpedig azt, hogy üdvözüljön.

Ennek azonban vannak bizonyos feltételei (a Biblia szerint), amit vagy elfogad valaki vagy nem.

Nem 1000%, még csak nem is 100%. Csak akkor 100%, ha a halálod pillanatában nem vagy az Ő gyermeke.

2010. szept. 20. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

"Döntsétek már el végre, hogy most akkor tényleg isteni ihletésű-e a Biblia, vagy sem. Ha igen, akkor az első szótól az utolsóig vegyétek komolyan, "

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy azért, mert a Biblia isteni ihletésű, nekem nem kell ókori életmódot folytatnom, hála Istennek. Az Ószövetségből a Tíz parancsolat a törvény, a többi elvárás a zsidó társadalommal szemben volt, a keresztényeké az Újszövetség. Amit Pál apostol is mondta, a teljes írás Istentől ihletett (nem diktált) és hasznos a feddésre és a megjobbításra. Azt nem mondta, hogy minden szó szerint vonatkozna ránk. Miért is vonatkozna, ha egyszer nem vagyunk zsidók?

Kérdező, nézd meg Jézust, hogy mindenről lemondott. Ha követni akarod, le kell mondanod. Ha nem tudsz, imádkozz. Nem fogsz pokolra kerülni, de amit csinálsz, az bűn. Jó hír: Isten szereti a bűnöst, csak a bűnt gyűlöli.

2010. szept. 20. 20:14
 17/17 világvége1 ***** válasza:
Nem bűn a homoszexualitás. Nem csak a sorozatgyilkosok kerülnek a pokolba, hanem mindenki, aki vétkezett. Isten nem akarja a gonoszokat boldogítani.
2020. jún. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!