Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy zsidó tisztel ilyeneket?

Egy zsidó tisztel ilyeneket?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, olvastam, hogy a Való Világban szereplő Laci zsidó. Ennek ellenére a Szentestét is nagyon komolyan vette, Istenhívő, Szandikának (egy másik szerepelőnek) rózsafüzért adott...

Ezektől a dolgoktól függetlenül, illetve ezekben összefüggően lehet még zsidó?

Nem értem. :)

2011. márc. 20. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Az életrajzában az szerepel hogy Izraelben szolgált vagy ott volt képzésen mint katona.

Ehhez pedig az járul bizonyos körökben, hogy akinek Izraelhez bármilyen köze van vagy volt, az feloldoztathatatlanul csakis zsidó lehet...

2011. márc. 20. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha nem volt zsidó és úgy ment ki Izraelbe, akkor külön gratulációm. Csak a pénz miatt mészárolt, nagy tapsot neki...
2011. márc. 20. 15:35
 3/6 anonim válasza:
Attól még hogy Izraelben szolgált nem feltétlenül zsidó. Szerintem nem az. Kedves utolsó! Aki ma Magyarországról kimegy Afganisztánba szerinted miért harcol ha nem a pénzért?
2011. márc. 20. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól még lehet zsidó, hogy nem őrzi a zsidó hagyományokat, sőt azt sem tudja igazán, mi fán terem. Elképzelhető, hogy az, és az is elképzelhető, hogy az apja meg egy nagy komcsi tábornokféle lehetett még pluszban.
2011. márc. 20. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Hmm, érdekes ez. Nem értek én azzal egyet, ha valaki kimegy Izraelbe vagy akárhova harcolni, de én nem gondolom - sok ismerősömmel ellentétben -, hogy zsidó lenne. :/

Mondjuk szerintem az apukája nem volt kommunista tiszt vagy mi, azok alapján, amiket eddig megtudtunk róla...

2011. márc. 20. 15:59
 6/6 anonim válasza:

Az h ha valaki kimegy külföldrre harcolni az nem feltétlen azt jelenti h csak a pénzért az is benne vagy de a malyi világba már miben nincs benne?

Ennyi erővel minek lenne magyarországnak hadserege nem tudná mire használni mivel európában nem sűrűn van belviszály...

Az ENSZ oda küldözgeti a tagjainak a katonáit ahova akarja szóval akivel Amerikának vagy kanadának baja van oda mennek az ensz katonái + ha valaki segitséget kér az ENSZ től...

Ha így nézzük Mo-on a politikusok sokkal gusztustalanabbak mint h valaki pénzért öl...

2011. ápr. 4. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!