Hol található a bibliában?
Miért nem olvasod el az egész Bibliát? Jót tenne.
(szerintem Jezus nem ajánl sehol sem folyóiratokat, különösen utálta a Blikket és a Borsot, a netes folyóiratokat pedig nem olvasta...)
:D:D:D
Kerdezo, akkor igy mar ertheto a kerdesed.
A katolikus emberek a Karoli-fele Bibliat hasznaljak, es az atlagember erre asszocial, ha a Biblia szoba kerul.
A Jehova Tanui egy sajat "forditasu" - mint katolikus azt mondanam, hogy "ferditesu" - konyvet hasznalnak, amit nem is hivnak Biblianak, most nem jut eszembe a konyvuk neve, bocs. A Jehova Tanui-konyvben szerepelhetnek az altalad kerdezett szavak, nem tudom, nem ismerem. De a Karoli-fele Bibliaban BIZTOS hogy nem szerepelnek ezek az altalad kerdezett szavak.
A vallast egyebkent egy Russel nevu amerikai pasas alapitotta, es elegge erdekes nezeteket vallanak sokmindenrol, nem tudom, mit mondanak a gyermekeiknek karacsonykor, a tobbiek - es mindenki, meg a nem vallasosak is, miert kap ajandekot, de ok nem, vagy pl. az emberi elet megmenteserol (tilos veratomlesztest vagy bizonyos gyogykezeleseket elfogadni - magyarul inkabb dogoljon meg, aki pl. balesetet szenved es megmentheto lenne veratomlesztessel)
Ezzel egyutt, nem itelek el senkit a vallasa miatt, ez mindenkinek a sajat dontese. Sajnalom, ha nem tudunk segiteni a kerdeseid megvalaszolasaban, de ha nem tetszik ez a vallas, kereshetsz masikat, vagy lehetsz ateista. De azon ne idegesitsd magad, ha a Jehovak olyan elvarasokat tamasztanak veled szemben, amiknek nem akarsz megfelelni. Valts es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!