Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen bűnöket szoktál meggyónni?

Milyen bűnöket szoktál meggyónni?

Figyelt kérdés
Katolikusok. És kort nemet is írjatok légyszí.
2011. márc. 5. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak amiket elkövettem ;-)

30/N

2011. márc. 5. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
365 fajta bűn van felsorolva a Bibliában, ezt minden egyszerre nem tudnám elkövetni, de jó sokat igen.
2011. márc. 5. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:

A 365 a Mózesi törvényekre vonatkozik,és ezek nagy része érvényen kívül van,és soha nem is vonatkozott a nem zsidókra.Pl.:állatáldozatok stb. stb.

Egyébként:Jak 2:10 Mert ha valaki az egész törvényt megtartja is, de vét egy ellen, az egésznek megrontásában bűnös.

Jak 2:11 Mert aki ezt mondotta: Ne paráználkodjál, ezt is mondotta: Ne ölj. És ha nem paráználkodol, de ölsz, törvényszegővé lettél.

2011. márc. 6. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyébként csak azokat kell, amik a 10 parancsolat ellen voltak.

A "gyengébbeket" mise elején is megbánhatod.

2011. márc. 6. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
12:09-nek: a tízparancsot 365 féle módon lehet megszegni, ezért írtam, hogy 365 féle bűn van.
2011. márc. 6. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Amelyikre jut idő.

Nem tudok olyan korán menni templomba, hogy a végére jussunk. A fele mindíg legközelebbre marad.... :)

2011. márc. 7. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Jézus szerint, aki hitéért hal meg ,közelebb áll jézushoz, mint bárki.

A tesóm öngyilkos lett 200 éve, és most hiresember...

Szóval ennyit a tizparancsolatról.

2011. márc. 8. 17:16
 8/8 anonim válasza:
Minent amit elkövettem , hiszen minden bűnödet meg kell gyónnod, hiszen mindegyik csak a lelkedet rontja... de csak akkor gyónd meg bűnödet, ha teljes szívedből bánod, és nem szeretnéd többet elkövetni , ha elmész gyónni, és valamelyik bűnödet tudatosan nem bánod meg, azaz nem mondod el a "papnak"(ilyenkor az Istennek gyónsz, szóval inkább Isten előtt nem mered mondani)akkor az az egész gyónás érvénytelen! Ha véletlenül hagysz ki valamit akkor a következő gyónásnál azzal kell kezdeni hogy: ezt, és ezt a bűnömet kihagytam... 13
2013. júl. 31. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!