Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg vannak olyan emberek,...

Tényleg vannak olyan emberek, akik elhiszik?

Figyelt kérdés
Hogy Jézus feltámadt? Olyan elő ember nincs és nem is volt, aki feltámadt volna! Ez egyszerűen képtelenség! Ráadásul semmi bizonyíték nincs rá! A követői miatt találták ki, hogy ezzel higgyenek benne.
2011. márc. 4. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, most függetlenül attól, hogy elhiszi-e valaki, vagy nem, az érvelésedben az a csavar, hogy arra hivatkozol, hogy "dehát ez nem történhet meg, ez rendkívüli lenne, ilyen még senkivel nem történt" - de pont az a történet lényege, hogy ez egy rendkívüli dolog volt, ami nem csak úgy véletlenszerűen sújtott le a Szabó Pistire, hanem állítólag az illetőnek igencsak egyedülállóan közvetlen köze volt magához Istenhez...!

Ez olyan, mintha a szomszédod azt mesélné, hogy tegnap ufót látott, a kertben sétált, zöld volt és világított - te meg erre azt mondanád, hogy "ne beszélj hülyeségeket egy ember sincs aki zölden világít".

Nem jó a logika.

2011. márc. 5. 01:18
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Istennek SEMMI sem lehetetlen! Többek között ez a különbség köztem és közte. :-)
2011. márc. 5. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
vallásos oldalon ne legyenek ateisták csak a kötekedés ,ez keseriti meg mindenki életét .ha a vallás nem tetszik mást olvasatok!!
2011. márc. 6. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Nincs itt azért olyan nagy baj a kérdezővel. Ugyanis már foglalkoztatja a téma, hiszen nem írt volna ki kérdést, ha másképp lenne.

40 éves koromig hasonlóan gondolkoztam mint a kérdező, de az utóbbi 1-2 évben történt valami (magam sem tudom hogy mi), ami miatt "falom" a bibliát. És elhiszem. Minden betűjét. Szóval legalább már kételkedik a kérdező, foglalkoztatja a téma. Hajrá! Hátha....

2011. márc. 7. 09:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez nem vallásos oldal, hanem csak az oldalon belül egy vallásos téma, ahol mindenki kinyilváníthatja a véleményét. Természetesen megfelelő stílusban.
2011. márc. 7. 19:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes gyerek vagy! A világszenzációs felfedezésedet terjeszd be egy szabadalmi hivatalba!

De most komolyan, akár igazad van, akár nincs, mi a jó bánatra mész vele?

Amúgy persze érdekelne a szakirodalom, amit a témában elolvastál. Nem csak a Biblia, hanem vallástörténészek, történészek munkáira gondolok.

Úgy bírom az ilyen önjelölt világmegváltókat, "naénmostlelepleztemavilágösszeesküvést"-féle bohócokat -.-

2011. márc. 12. 10:34
 17/21 anonim válasza:
Az agyadat se én se te nem láttam még, még is elhiszed és elhiszem hogy van. Habár.....?
2011. márc. 12. 13:47
 18/21 anonim ***** válasza:
19%
Megint megérkezett a sok überkeresztény vallásos okos bölcs király ember és a kérdezőt ócsárolják csak azért,mert nem képesek a saját lábukra állni,hanem valami kitalált baromságnak engedelmeskednek.Szerintem nem támadt fel,nem is halt meg mert nem is létezett.Az egyház kb. egy világszintű maffia aki a sok naiv emberrel elhiteti ezt a sok baromságot,el is hiszik.A bibliában is akkora hülyeségek vannak,hogy inkább röhögni kéne rajta.Ráadásul ti mindig ki tudjátok magyarázni dolgok alól!Például,hogy a maszturbálás nem bűn!Mert ugye a házasság előtti szex az bűn.Elmondom,a maszturbálás is!Ha minden alól ki akarjátok magatokat magyarázni akkor ne higgyetek ilyen hülyeségekben!Azt meg ne mondja nekem senki,hogy Isten valaha is segített neki.Nem isten segített!A tudatod segített rajtad,egyszerű placebo hatás.Illetve vonzás törvénye!Ez a valóság!Fel kellene ébredni!
2011. márc. 12. 15:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen hiszem!
2011. márc. 12. 18:50
 20/21 Tyler913 ***** válasza:
100%

15:42-nek:

Tudod,mi az erdekes?Hogy felhoztad a tudat erejet illetve a vonzas torvenyet.Ha ezekben hiszel,akkor lenyegeben elhiszed,hogy az elme az anyag felett all,tehat a lathatatlan formaja a lathatot,az anyagit.Ez pedig nem mas,mint vallasos hit.

Tehat tulajdonkeppen Te is vallasos vagy,kedves baratom,raadasul a stilusod mutatja,hogy okosnak es bolcsnek tartod magadat.Akkor mi koztunk a kulonbseg voltakeppen?

=)

2011. márc. 13. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!