Mi a véleményük a keresztényeknek a pszichiátriáról/pszichológiáról?
Isten néhány perc alatt megszabadított a depressziómból.Ami vicces,senki nem tudott arról,hogy az lennék,csak annyit láttak,hogy nem mindig vagyok feldobva.Egy csomó függőséget okozó dologba belekeveredtem:alkohol,cigaretta,vagdosás.Végső elkeseredettségemben úgy döntöttem,elmegyek egy Baptista Istentiszteletre. Ember,mintha csak rólam beszéltek volna a tanítás alatt. Hihetetlen,hogyan szólt hozzám Isten,és tele vagyok hálával,azóta is követem Őt!Ott helyben mélyen megbántam minden tettemet,és azóta boldog vagyok.Bár a hitem elején voltak mélypontjaim,néha vissza zökkentem a depressziómba,vagdosásba,és a rossz szokásokba,de Isten mindig kihúzott ezekből. Mióta egyre jobban kezdem felfedezni azt,hogy Ő mennyire jó és kegyelmes,és egyre jobban kezdem megismerni,minden rossz dolog nyomatékosan eltűnik az életemből! Már elmúlt a vagdosási kényszerem is,és boldog életet élek,bármilyen problémával,hiszen az Élő Isten van velem!(: Nincs okom rá,hogy depresszióba essek.
Erre mondom mindig azt,Isten a legjobb pszichológus!
A kérdésedre válaszolva pedig,a pszichiátriát nem tartjuk fölöttébb jó megoldásnak,de a pszichológiát már annál inkább. Én is pszichológusi pályát tervezek magamnak.Így Isten az egész életem központjává válhat még jobban,hiszen szeretetből fogok segíteni az embereken,ráadásul ha körül vesz majd Isten szeretete,még jobban végezhetem a munkámat,mert a páciensek is azt a szeretetet,megnyugvást,és békességet fogják érezni amit én! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!