Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Öntudatban itt vagy anélkül a...

Öntudatban itt vagy anélkül a Paradicsomban lenne jobb élni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 14:19
1 2
 11/17 Salx Narval ***** válasza:
Hát, szerintem senki nem szeretne sehol öntudat nélkül élni.Nem igazán értem a kérdésed célját, de talán elmagyarázod, mire is vagy kíváncsi.
2011. márc. 13. 14:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt, hogy van fogalmad arról, hogy ki vagy - hogy vagy egyáltalán.
2011. márc. 13. 14:06
 13/17 anonim ***** válasza:

ha van fogalmam róla,hogy ki vagyok,és egyáltalán arról,hogy vagyok,akkor az pont,hogy nem öntudatlanság,hanem öntudat.

szóval ugorj neki még egyszer,és kicsit bővebben fejtsd ki légyszíves,mert így senki nem fogja érteni mire is gondolsz pontosan.

2011. márc. 13. 15:57
 14/17 Salx Narval ***** válasza:
Már megijedtem, hogy csak én vagyok ennyire nehézfejű.:D De látom más sem érti.
2011. márc. 13. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy a Paradicsomban nem vagy Öntudatos?!
2011. márc. 13. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:
A Paradicsomban vagy a leginkább Önmagad !!! :-)
2011. márc. 13. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is sokszor gondolkoztam már ezen. Ezen a Földön én nem érzem jól magam, ez a sok bűn, harag, viszály. Egy igaz hívő számára ez itt a pokol.

De nem öntudatlannak gondolom a mennyek országát, ha ezt gondolod paradicsomnak. Vagy az eljövendő 1000 éves királyságot. A gének hordozzák az emberi tulajdonságokat, valakinek dupla kromoszómája van és élvezi a gyílkolást. A paradicsomba tiszta lelkek kerülnek, nem ez az anyagi testünk lesz jelen, hanem egy másik. Nem tudjuk elképzelni, de nem lesz fájdalom és szenvedés, tehát genetika sem. Az, hogy nem leszünk tudatunknál, az nem biztos. Jézus sem mondta, hogy ne várjátok a mennybe kerülést, mert olyanok lesztek mint a tejbetök...

2011. márc. 14. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!