Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muszlim ferfiak kielegithetn...

A muszlim ferfiak kielegithetnek egy not oralisan vagy tiltja a vallasuk?

Figyelt kérdés
A pakisztani baratom nem hajlando engem oralisan kielegiteni a szexualis egyuttletek alatt, mert elmondasa szerint tiltja a vallasa..
2011. febr. 21. 21:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Es elnezest kerek azoktol akiket megsertettem a szexualis eletemre vonatkozo reszletek feltarasaval, mivel tisztaban vagyok azzal, hogy ez az adott honlap "vallas" kategoriaja es nem biztos, hogy illo itt ilyen nyiltan beszelnem a nemi eletrol.
2011. febr. 22. 22:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Hahaa, orulok, hogy nem csak en gondolom igy:P Amugy en is ezt a modszert alkalmazom: Ha te nem teszed meg nekem dragam, akkor en sem fogom neked;) Es a parom tulsagosan is szereti o ha oralisan kenyeztetem, nem fog tudni lemondani errol a gyonyorrol, ugyhogy elobb vagy utobb majd ugyis beadja a derekat:P
2011. febr. 22. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:

akinek nem tetszik hogy vallás kategóriában van ilyen kérdés,majd átpakoltatja a moderátorokkal...

ne hagyd magad,állj a sarkadra ha komolyan gondolod hosszútávon

és semmiképp ne menj ki vele a hazájába,ezt fogadd meg kérlek, a te érdeked

itt tudsz érvényesülni mellette,meg a nyugati országokban is,de amint kiteszed a lábad oda ahonnan ő jött,te csak a arabszolgája leszel,1 feleség a sok közül

2011. febr. 23. 07:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem semenyire sem tetszik ez a pali máris hazudozik mentegeti magát hogy tiltja a valása mikor tudja hogy szeretkeznilye sem lenne szabad házaság előtt ráadásul önzőis. De hát a te életed azt teszel vele amit akarsz.
2011. febr. 23. 12:12
 15/20 tetris ***** válasza:
33%

Annyi helyes, kedves, jóravaló magyar fiú van, miért kell neked épp egy arab? Az ilyennel csak a probléma, a baj, a bánat van. Nem érnek ezek ennyit! Hagyd a fenébe ezt az arabot, és keress egy normális pasit!!!!!!

Az az arab megkeressen párt magának az arab nők között!

2011. febr. 23. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Éljen a rasszizmus...

Ha neki megfelel így, boldog így, az téged miért zavar?

Különben meg sok magyar párnak is komolyabb gondjai vannak annál, hogy a párja nem akar orálisan szexelni vele, szóval ha amúgy rendes az a bizonyos muszlim srác, nem értem mi a gond...

2011. febr. 23. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:
A pakisztáni nem arab, hanem, pastu, vagy urdu! Ezen kívül nem az a baj, hogy muszlim, hanem pont az hogy egy kamu muszlim. Az meg lényegtelen, hogy milyen nemzetiségű!
2011. febr. 23. 16:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, h lehet koztunk oralis szex, mert az csak tisztatlan, de nem tiltott! O meg azt mondta,h utana olvass es amennyiben ez valoban nem tiltott, orommel megteszi;) ..es hat az igazat megvallva ez valoban nem olyan nagy problema, oralis szexszel vagy annelkul is pont olyan boldogan fogunk elni, mint eddig! Az biztos,h soha nem fogunk Pakisztanba menni, Londonban elunk, mindkettonknek jo munkahelye van itt,, amit nem fogunk feladni. Itt van az eletunk, a mosolygos mindennapjaink es amig a parom a tenyeren hordoz engem, eszem agaban sincs magyar fiuk utan nezni:)
2011. febr. 23. 17:38
 19/20 A kérdező kommentje:

...A kerdesem meg mindig a regi, csak most egy kisse bele kell bonyolodnom a reszletekbe, mert nemregen tudomast szereztem a negy iskolarol (huhh, hat lassuk be nem igazan vagyok jartas a muszlim vallasban).

A kerdesem kibovitett verzioja:

"Az iszlam vallasu, Hanafi iskolaba tartozo ferfiak kielegithetnek egy not oralisan vagy tiltja a vallasuk?"

2011. márc. 1. 11:37
 20/20 anonim ***** válasza:

szex is tiltott,azt megszegi,együtt van veled ugy hogy más vallású vagy,akkor nem tökmind1 h tiltott-e vagy sem az orális szex?

ez csak egy hülye kifogás részéről

2011. márc. 1. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!