Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muszlim ferfiak kielegithetn...

A muszlim ferfiak kielegithetnek egy not oralisan vagy tiltja a vallasuk?

Figyelt kérdés
A pakisztani baratom nem hajlando engem oralisan kielegiteni a szexualis egyuttletek alatt, mert elmondasa szerint tiltja a vallasa..
2011. febr. 21. 21:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát grat. egyszer majd meglátogatod a hazáját és sosem enged ki többet a házból
2011. febr. 21. 21:16
 2/20 emlya ***** válasza:
51%
Nem igaz, nem zár be!!! Amúgy , hogy tényleg tíltja a vallásuk.
2011. febr. 21. 21:20
 3/20 anonim ***** válasza:
Az iszlám vallás szerint az orális szex tisztátalan, de nem tiltott, de a pakisztáni kultúrában MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TABU! Ne erőltesd!
2011. febr. 21. 22:38
 4/20 anonim ***** válasza:
59%

Én muszlim vagyok, és iszlám jogot tanultam.

Egyszerűen meg vagyok döbbenve, hogy ez az egész hogy történik!

Mi az hogy "együttlétetek alatt", ha ő nem a férjed egyáltalán??????

Tehát szeretkeztek, házassági szerződés nélkül, ami az egyik legnagyobb bűn a Korán szerint, de ő azon akad fenn, hogy nem elégíthet ki orálisan!!!!!????? Ez hihetetlen!!! Milyen muszlim ez egyáltalán, ha egyáltalán muszlim még?

Azt tiltja a vallás, hogy ne elégítsen ki orálisan, de azt nem, hogy lefeküdjön veled??? Ez olyan, mintha meggyilkolna valakit, de nem veszi le a karóráját, mert a lopás az tilos.

Arról nem is beszélve, hogy az orális kielégítés nem tilos a vallás szerint, de a paráznaság az egyértelműen igen!

Korán: Szúra Núr(Fény), 2. bekezdés:

"Ha egy férfi és egy nő paráználkodik, mindegyiküket száz korbácsütéssel korbácsoljátok meg! És Allah vallására való tekintettel ne fogjon el titeket könyörület irántuk, ha hisztek Allahban és a Végső napban! És a büntetésnél jelen kell lennie a hívők egy csoportjának"

Mi lenne, ha figyelmeztetnéd erre az idézetre??? Megtennéd, hogy rámutatsz neki?

2011. febr. 22. 00:08
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

de gondolom te kielégitheted őt igaz?

menekülj ebből a kapcsolatból amig tudsz...

2011. febr. 22. 13:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Kedves 33%, és ez a száz korbácsütés a mai napig létező gyakorlat?
2011. febr. 22. 13:51
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

Gyakorlatban, nem csak ma, de gyakorlatilag szinte soha nem alkalmazták, mert 4 tanúnak egyszerre kell látniuk az szeretkezést. Ez meg ugye nem gyakori.

De azért szeretném, hogy felolvassa a pakisztáni minta muszlim barátunknak, ezt az idézetet, ha már ő olyan vallásos, és nem akarja lent kielégíteni, mert az "olyan bűnös"!

2011. febr. 22. 15:20
 8/20 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom mi a francnak kell lepontozni, mikor gyakorlatilag ő adta az egyetlen teljes értékű, érvekkel alátámasztott választ a kérdésre... Egyes emberek ezt élvezik, vagy mi?

Mellesleg úgy csináltok, mintha a Bibliában nem akarnák megkövezni Máriát, amiért idő előtt terhes lett. Most akkor nem igazán értem a korbácsolás mivel rosszabb.

Persze én nem vagyok vallásos, csakhát ez azért érdekes.

2011. febr. 22. 19:26
 9/20 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszaitokat, melyek nagy segitsegemre voltak! A muszlim vallasu felhasznalo valasza igen hasznosnak bizonyult a szamomra, koszonom!:)

En is meg a parom is tisztaban vagyunk azzal, hogy vetkezunk, mivel mar egy jo ideje egyutt elunk es ebbol kifolyolag rendszeresen szeretkezunk annelkul, hogy hazasok lennenk. Idonkent analis szex is van kozottunk ami szinten haram, vagyis tiltott! Oralis szexben azonban csak neki van resze, mert o nem elegit ki engem ilyen teren, azt allitva,h ez nem halal, vagyis nem megengedett. Ha ez igy is lenne, en ugy gondolom,h a legnagyobb vetek elkovetese (hazassagon kivuli szex) utan mostmar egy-ket bun ide vagy oda..hat nem sokat szamit.

2011. febr. 22. 22:38
 10/20 anonim ***** válasza:

amig ő nem elégit ki orálisan engem,addig én sem őt...igy fair...

bár én nem kezdenék ennire más kultúrájú emberrel,ez tény

2011. febr. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!