Hány arkangyalt említ a Biblia?
Ha a Te szemszögedből nem is megy ez nekem, hát gondold így. Én nem vitatkozom Veled, bár annyira megvédeném magam, hogy azért nyilván nem a felkiáltójelekkel akarom kompenzálni a sületlen butaságomat és ezúton kérek bocsánatot, ha erőszaknak vélted, pedig csak buzgó válaszolási kényszeremet kompenzáltam volna véle.
Az eredeti kérdésre csak egy válaszom lenne: akinek füle van a halláshoz az hallja...
Ami a hagyományokat illeti: "De ha szinte mi, avagy mennyből való angyal hirdetne is néktek valamit azon kívül, a mit néktek hirdettünk, legyen átok." (Gal1.8)
Még jó, hogy Krisztus nem azt kérdezte, hogy kik az arkangyalok, hanem, hogy hiszel-e az ember fiában.
Örülök, hogy héberűl, arámiúl és görögűl is remekűl tudnak eme kicsiny hazánkban, minden szófordulattal, több ezer év nyelvi sajátosságaival egyetemben.
Így vitatkozhatunk, de gyűlölködésen kívűl nem juthatunk tovább, ezért ebből a felesleges enyém-tiéd vitából kiszállok. Ha jól látom nem tettem felkiáltójelet sehova sem, remélem így megfelel neked is. Sajnálom, hogy ez számít...
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!