Mit jelent valósan, feltétel nélkül szeretni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 09:54
11/18 anonim válasza:
Azért nem adnék 15 ezer forintot, mert nincs. Ha lenne sem adnék, mert nem tudom, hogy mire kell, és ismeretlen dologba nem mászok bele - mi van, ha pedofil filmeket veszel rajta? Érted?
Mellesleg nem vagyok keresztény.
12/18 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti hogy semmit nem vársz el cserébe.
13/18 anonim válasza:
Olvassátok el mit tett Orbán Laci. Ez a feltétel nélküli szeretet
:(
14/18 anonim válasza:
azt jelenti,hogy egy olyan szintre jutsz el az életben,ahol csak kevés elvárásod van az emberek és az élet felé.de nem azért mert depresszíven magadba vagy fordulva,és nem érdekel semmi és senki,hanem azért mert jól érzed magad így is.tehát ha nem kapsz vissza,vagy nem azt kapod vissza amire számítottál,az sem érdekel,mert már nem függsz ezektől a dolgoktól,legalábbis csak nagyon csekély mértékben.béke van benned,és elégedettség.nem követelődzöl,nem toporzékolsz.rögös az út idáig eljutni,nem könnyű,mert a saját egónkat kell elhalványítani ehhez.szándékosan nem azt írom,hogy eltüntetni,mert ez szinte lehetetlen,csak át lehet transzformálni egy sokkal magasabb szintre.szóval egy bizonyos szintű önérdek mindig marad az emberben.
15/18 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti hogy ha éppen cipeled a kereszted ,ütnek vágnak és Te mégis csak őértük imádkozol,az ő üdvösségükért és boldogságukért....az már feltétel nélküli!
16/18 anonim válasza:
Hát azt érezni kell, szavakkal nem lehet és nem is szabad leírni.
17/18 Salx Narval válasza:
Szerintem feltétel nélküli szeretet, szó szoros értelemben nincs.Ettől még használjuk ezt a kifejezést és az önzetlent is.Nyilván mindkettő túlzó, de azért megilleti azokat, akik jószívűek és szeretnek másokat, esetleg még a hibáik ellenére is.
18/18 anonim válasza:
Szia!
A valós feltétel nélküli szeretet Isten mutatta be Jézus Krisztus által, Ő valósan és feltétel nélkül meghalt minden emberért, hogy az embereknek örök élete lehessen.
A Biblia szerint ennek gyakorlása emberileg nézve lehetetlen, hiszen önzőek vagyunk mindannyian, de ha valaki hisz benne, Isten véghez tudja vinni az életében a csodát, és önzetlenné tudja tenni az embert. Ha kész vagy az életedet adni bármelyik embertársadért elérted ezt...
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!