Mitől az amitől esetleg félsz?
Hülye.Mármint a Besenyő.
Nem szeretném ha anyám meghalna még úgy az elkövetkezendő 20évben.
Hittel élő ember vagyok, csak egy fóbiám van.
A gázpalackok... de komolyan. A látványától is kiver a víz...
Elnézést kérek mindenkitől, csak most vettem észre, hogy úgy írtam ki a kérdést, mintha én lennék fekete Pákó.
Bocsi, egy kicsit magyarázom a bizonyítványt - talán egy pötikét fáradt lehettem...
Megértelek, hogy nem félsz a haláltól, de kérdezném, hogy láttál már olyanokat, akik éppen meghalnak, hallottad a hangjukat és láttad a tekintetüket. Komolyan érdekel?
Miért félsz a gázpalacktól és milyen formában jelenik meg ez rajtad? Soha sem hallottam még ilyet.
Az normális (azt hiszem), ha az ember félti a szeretteit, de te, talán attól félsz, hogy elveszíted anyudat?
A pókok valóban nem túl vonzóak, de miért félsz tőlük és hogyan? mindegyiktől, vagy csak egzotikus mega spiderektől?
Hogyan jelenik meg a félelmetek (szorongás, félszegség, fizikai reakciók, rossz képzetek, stb.)?
Pista-bá, ne félj Margitkától, nyugodtan menj haza, mert mostanság eléggé hidegek az esték. Inkább Valentin-nap alkalmából legyél kedves hozzá és igyekezz azt mondani, amit ő hallani szeretne tőled, pl. szeretlek, jó veled, meg ilyesmi...
Félek a kudarctól, de nem tart állandó rettegésben, néha előtör. Ez a legjobban kezelhető eddig.
Félek a tragédiáktól. Ez már komolyabb, főleg a mai világban. Hiába bízunk, a félelem ott lesz mellette.
A pókoktól én is félek, mert fóbiám van, pedig tudom mennyire hasznosak :( Annyira hogy szédülök, émelygek, alig kapok levegőt mikor meglátok egyet akár képen is. De ezt csak mellékesen jegyeztem meg, ha már felmerült.
Valamennyire valamitől mindannyian félünk. Ez nem hitetlenség, hanem ösztönösen előtör, jelen van egyes pillanatokban. De van rá megnyugvás, enyhülés stb...
A "gázpalackos vagyok".
Megjegyezném, én sem félek a haláltól, talán mert láttam már haldoklót, és nekem is volt halálközeli élményem. Hittel élő ember vagyok - mint írtam -, a református egyház tanításai szerint élek, de nem fogom ezt fel annyira mereven. E mellett erősen hiszek a lélekvándorlásban. Meglátásaim szerint én egy idős lélek vagyok.
Gázpalackok? Érdekes. Gyerekkoromban pár év volt, amíg arról főzött édesanyám, sosem mertem a közelébe menni. Azóta, ha meglátok egyet egy árusító helyen, autón, rossz érzés fog el. De ha vendégségben vagyok, és látom, hogy azt használnak, akkor elnézést kérek, és kimegyek a szabad levegőre. Tehát zárt térben irtózom tőle.
Szorít a mellkasom, nem tudok koncentrálni, mert folyamatosan a palackot figyelem.
Arra gondolok, hogy egy előző életemben érhetett olyan trauma, ami a sejtemlékezés folytán így nyilvánul meg.
Érdekes, hogy egyébként nincs veszélyérzetem, nem félek semmitől, sem döglött állatól, sem egerektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!