Hiszel Istenben?
Csak az szenved, aki nem hisz. Egyáltalán meghalni tragédia, szenvedni tragédia? Mi értelme van az életnek és a halálnak?? Mi van előtte és utána?? nem tudjuk...
Csak ha meghal valakink, a fájdalom nagyon erős, mert nem hiszünk csak a pusztulásban....De ha el pusztult, miért baj?? Nincs többé, nem szenved többé, nem létezik???
Vagy ha van Isten boldog...
Vagy tudjuk, hogy a pkolban ég az illető?? Nem hiszem. Puszta egó és fájdalom, mert nem hiszünk és nincs többé, akit szerettünk velünk, hangsúlyzom, VELÜNK.....
Ostoba kis 14-15-16 éves koromban "ateista" voltam.Gyűlöltem az egészet.Egy ideje gondolom az érettséggel és a tapasztalattal együtt,illetve különböző spirituális dolgok átélése után rádöbbentem,hogy van egy felsőbb hatalom,aki vezényel minket és valamilyen szinten befolyásolja életünket.Számomra visszataszító,amit az emberek a Földön műveltek/művelnek a vallás miatt.Háborúk,gyilkosságok,holott az én feltételezéseim szerint mindannyian gyakorlatilag egy Istenben hiszünk,csak máshogy hívjuk,mások a hozzákapcsolódó rituálék,szokások,történetek.Hívhatjuk akár Buddhának,akár Istennek,akár Allahnak...lényegtelen.
Nem járok templomba,nem szoktam gyónni...Az a legkülönösebb nekem,hogy azok az emberek,akik hirdetik,hogy milyen nagy vallásosak és mennyit járnak templomba a legalamuszibbak,leggonoszabbak(Tisztelet a kivételnek).Nem a külsőségekben kell megmutatkoznia a vallásosságnak és az álszentségben,hanem csendben,önmagadban.
Szóval igen,hiszek,sőt úgy mondanám,hogy TUDOM,hogy létezik Isten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!