Ha nem vagyok mar szűz, akkor nem lehetek bérmálkozó?
Szerinted a szüzesség elvesztése halálos bűn? :D
Amúgy rossz kategória.
Dehogy jut a pokolra hagyjad már! Egy bűnt elkövetett..belebukott..és?! Képzeld Pál apostol is bűnös ember volt,Péter (akinek az árnyékától emberek gyógyultak meg!) ő is bűnös volt. Senki nem tudott bűn nélkül élni,egyedül Krisztus.
A bérmálkodásról ne is beszéljünk,ajánlom keress magadnak egy másik közösséget ahova járhatsz. De ami a lényeg: Tiszta szívből bánd meg a bűnödet és többet ne tedd meg. - harcolj ellene ha a tesd kivánsága ismét felszínre akar törni,ne engedj neki
János evangéliuma 8.rész 1-11 Jézus és a házasságtörő asszony.
"Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz ő: megbocsátja bűneinket, és megtisztít minket minden gonoszságtól." - János első level 1:9
Zsoltárok 103-at is olvasd el :)
Annak a kommentelőnek aki azt mondta,hogy a pokolra jut csak annyit üzenek,hogy "Ne ítéljetek, és nem ítéltettek. Ne kárhoztassatok, és nem lesz kárhoztatásotok. Bocsássatok meg, és nektek is megbocsáttatik."
Ennyi ostoba választ, pfff...és ez vonatkozik a kereszténységet szidókra ugyanúgy mint a nagy vallásbuzgókra is.
Tisztázzunk valamit: a szexuális aktus nem halálos bűn, és bűnnek is csak akkor minősül, ha nem a szerelmeddel csinálod, hanem alkalmi partnerrel. Másrészt, a bérmálkozás ettől teljesen független. Harmadrészt, ott a gyónás, amiben meggyónhatod, ha bűnnek érzed. Én mindenesetre nem érzem ezt bűnnek, és nem hiszem, hogy bármiféle kárhozat járna érte.
Ha (öszinten) meggyonod es megbanod, nincs akadalya a bermalkozasodnak!
Nem tartom magam rossz embernem/keresztenynek, de ez az, ami nekem sem nagyon akar összejönni. Föleg azert, mert nem is ertek egyet ezzel a szaballyal. Miert kötnem össze az eletemet olyan emberrel, akit nem "ismertem" meg? Ettöl persze sajnalom, hogy elkövettem es minden bizonnyal a jövöben is elkövetek olyat, amit nem illene... gondolattal, szoval, cselekedettel es annal nagyobb elvezettel ;)
A fenebe is! Megint gyonnom kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!