Az Adullám-gyülekezetről mi a véleményetek?
Szia László!
Te ide jársz? Elolvastam a hitelveiket, és nem sok különbséget látok a Hit gyülekezettel szemben. Talán a zsidó nép szerepe a végidőben nem olyan hangsúlyos.
A tanúkkal és az adventistákkal szemben ők hisznek az örök kárhozatban, a tanúkkal szemben Krisztus istenségében, és a Lélek (Szellem) isteni személy voltában, valamint Jehovával szemben Jézus nevét használják. Mindkettővel szemben a nyelveken szólásban és a karizmák kiemelt szerepében, valamint a Szellemkeresztségben.
Bizonyára hasonlóak az alkalmak a hitesekhez.
Üdv. Péter
Péter! Köszönöm! Nem nem ide járok, én nem akarok sehova sem járni! Én Krisztussal akarok járni, Ő meg nincs bezárva gyülekezetekbe, ember által csinált templomokba!
Csak nagyon egy tőről fakadottnak tűnik a Hit gyülekezete, Jehova Tanúi Egyház, Adullám gyüllekezet, Hetednapi adventista gyülekezet! Mindegyikbe találtam hol kevesebb, hol több belemagyarázást, téves eszmét, hamis tanítást, de mindegyiknek a profilját, alapját (nem tudom normálisan megfogalmazni) ugyan olyannak érzem!
Szia!
Pedig azért elég jelentősek a különbségek, én például nem tudtam megmaradni a karizmatikus körben, de otthon érzem magam az adventistáknál...
Üdv. Péter
Az Adullám jelentése Menedékhelyet jelent ez egy barlang volt ahová Dávid elrejtőzött az embereivel.
Amúgy a NYÚTSD KI KEZED KRISZTUSÉRT misszióhóz tartoznak akik jogi lefedetséget adtak nekik.
ez egy nagy terjeszkedő karizmatikus közösség és misszió nagyon sokat evangélizálnak és ébredési alkalmakat tartanak az egész ország területén.
A vezetőjük nagyon Izrael párti és szereiti a Zsidókat.
Sok tanítása van neki az utolsó időkről az egyház és Izrael párhuzamos helyreállásáról.
elég erős a kenet áradása és a jelek meg a csodák kisérik őket vakok süketek nyomorékok gyógyulnak.
Szent Szelemmel teljesek és szolnak is.
Vizkeresztséget tartanak.
A teljes Evangéliumot hírdetik.
www.adullam.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!