Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » János Próféta könyve az...

János Próféta könyve az Ószövetség története hogyan viszonyul az Újszövetséghez?

Figyelt kérdés
a fentiben elhangzott kérdésre keresném a választ (házi feladathoz kell de lövésemsincs hogy hol keressem,google-n semmi értelmeset nem találtam)
2011. febr. 7. 15:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Péter!

Sajnálom,hogy ilyen tapasztalataid vannak,de szerintem te félreértettél valamit a Szent Szellemmel kapcsolatban.Bocsánat,ha tévedek.

Feltételezem,te soha nem szóltál nyelveken.Egyszer belementünk a nyelvekről való vitába,nem tudom emlékszel-e.

Ismerem az erről szóló teológiai álláspontod.Tudom,újjászülettél de azt is hogy van ennél több amit te másoknál láttál de nem élted át.Nézd meg az apcselben,hányszor szerepel,hogy a hívőnek vennie kell a Szellemet,és szólnia kell nyelveken.A szellem rád szállhat,te pedig érezheted a jelenlétét,de NEKED kell elkezdened nyelveken szólni.Ehhez nem kell más csak ott ahol vagy,imában elfogadni,majd szólni,és hidd el máris máshogy látod a karizmatikus mozgalmat.

Bocs,ha kioktatónak tűntem és tudom,hogy benned is ott a Szent Szellem,de sokkal jobb megtelni vele,mint bizonytalanságban lenni egy életen át.

2011. febr. 8. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!