Szerintetek mikor jön el Isten nagy visszatérése?
Szerintem már eléggé benne vagyunk,legalább is a kezdetek már beteljesedtek,beteljesedőben vannak.Érdekelne,ti még mennyi időt jósoltok a Földnek?
Ateisták(és más vallásúak) kedvéért: Tegyétek fel,Isten létezik,és a Biblia igaz,és Isten vissza fog térni.A kezdetek már bekövetkeztek.Istennél 1 nap 1000 évet jelent.Mennyi időt jósolnátok a Földnek?
Nem szeretnék megint vallási vitába csöppenni,úgy hogy kérlek ne mardossátok egymást.Senkire nem erőltetünk semmit!;) Ateisták,nem kérem hogy higgyétek el Isten létezését,csupán tegyétek fel magatokban hogy van(és amit mondtam).....
(amúgy én olyan 5-50 évet jósolok kb)
A válaszokat előre is köszönöm. (:
Ez mind szép és jó,de most a Bibliában leírtak szerint érdekelne a dolog.
Köszönöm válaszod. =)
1 nap nem 1000 év, az a zsidóknál van:) a teremtésbeli 1-1 nap 1-1 szakaszt jelent, lehet az akár 1202454 év is:D
amúgy a Földön az élet 100 éven belül kipusztul, az emberek lakhatatlanná teszik a bolygót. de a Biblia és jópár pap/lelkipásztor szerint pár éven belül újra eljön Jézus (nem Isten). hallottam erről egy előadást, de ha nem gond nem írnám le, kicsit késő van ehhez:)
Bocsánat a hibákért,még most ismerkedem Isten utaival. (:
Valaki mondta nekem hogy 1 nap ezer év Istennél,de akkor úgy látszik rossz helyen tudakoltam. (:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!