Az baj ha Adam lambert számokat hallgatok?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Járok hittanra, vasárnap templomba, mindennap imádkozok és a szüleim is vallásosak. de van egy bűnöm: szeretem Adam lambert zenéjét. Sokszor órákon át hallgatom, de megnéztem a dalszövegeinek a jelentését, és szerintem ezek nem Istennek tetsző dolgok. Mellé láttam koncert felvételeket amiben egy másik férfivel csókolózik. Hogyan szoktassam le magam erről a zenéről? Ez bűn?2011. jan. 20. 17:36
21/21 anonim válasza:
De érdekes. Mikor megláttam a kérdést, gondoltam jövök és elküldöm a fenébe a sok bigott hívőt.:) Örömmel látom, hogy kezd kiveszni a kereszténység, legalább is az egyházak. Ez nagyon jó jel.:) Kislány, te pedig kérdőjelezd meg mit mondanak neked és nem is lesz bajod, nem szabad elhinni mindent amit mondanak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!