Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lepa Brena muszlim?

Lepa Brena muszlim?

Figyelt kérdés
:O ?!
2011. jan. 19. 23:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
igen
2011. jan. 19. 23:55
 2/18 A kérdező kommentje:

Hát nem tudtam eddig, mert ugye ekavskiul beszél, meg énekel, meg volt is vmi videója, ahol szerb egyenruhában, szerb katonákkal énekel....eszembe sem jutott, h muzulmán, de hát őt Fahretának hívják igazából, a szüleit meg Adib-nak, meg Ifetának (eddig nem is tudtam, h mi a polgári neve)

.....de akkor ő igazából muszlim bosnyák?! ....viszont akkor miért énekel szerbül ?!

2011. jan. 20. 00:13
 3/18 anonim ***** válasza:
O, ha nem mentek szet, akkor Zivojinovic Fahreta. Boban Zivojinovic felesege. Szerb teniszezo. Amikor Lepa Brena hires lett, nem volt ilyen a viszony es szerbiaban lett hires. Kulonben nehez megkulonboztetni, hogy valaki bosnyakul vagy szerbul beszel.
2011. jan. 20. 00:25
 4/18 anonim válasza:

Előttem szólónak: azért meg lehet különböztetni.

Egyébként meg Lepa Brena a mai Brčko-körzetben nőtt fel, ez Bosznia egyik legvegyesebb területe.

2011. jan. 20. 01:11
 5/18 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, de én azért meg tudom különböztetni, mert a kiejtés terén vannak különbségek....pl. a neve LEPA Brena ekavskiul (ahogy a szerbek többsége beszél) lepa.....štokavskiul LIJEPA Brena lenne...mind1

kösz a válaszokat ;) eddig szinte biztos vtam benne, h Brena 100% ortodox úgymond čistokrvna srpkinja, meglepődtem, amikor olvastam, h igazából muzulmán, de mindegy....igazából ugye tudjuk, h ő JUGOSLOVENKAAAAAAA hahah xD

2011. jan. 20. 01:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen, aki itt el kozottuk, az meg tudja kulonboztetni, de aki nem, annak nehez. Es Lepa Brena szerbul enekel(t), mert szerbiaban lett hires. Es Ujvideken is elt, mert apam csinalta neki a jogositvanyat annakidejen.
2011. jan. 20. 01:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnik muszlimnak... egyáltalán!!! Van valami erre utaló jel???
2011. jan. 20. 01:36
 8/18 anonim ***** válasza:
A neve es eredete
2011. jan. 20. 01:50
 9/18 anonim ***** válasza:
A nevében mi utal arra, hogy muszlim? Az eredete? Ezt hogy érted? Muszlim szülők?
2011. jan. 20. 02:14
 10/18 anonim ***** válasza:
a testveret pl faruknak hivjak
2011. jan. 20. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!