Hol van a Szűzanya sírja?
Kérdés :Ha megtalálnád Mária csontjait,honnan tudnád,hogy az övé?
Bár az örök szüzesség tana alapján talán meg lehet állapítani.:)
Azt hittem a hívők a bibliára alapozzák hitüket,mint olyan igazságra ,amihez sem hozzáadni,sem elvenni nem lehet.Az előzőek pedig a Biblia kiegészítései,amire nem biztos hogy áldás jön!
Le kellene írnod bibliai igékkel amit állítassz,mert ugye egy keresztény nem teóriákban,meg következtetésekben hisz.
Peace
Talán nem kellene belemenni,de még egy megjegyzés:
"Mária az összes keresztény anyja"
Ez pedig a biblia:Gal 4:26 De a magasságos Jeruzsálem szabad, ez mindnyájunknak anyja,
Peace
"Mária az összes keresztény anyja, az új Szövetség ládája, a menny és a föld megkoronázott királynője, fenn az égben."
Erről csak annyit, hogy
"A fiak fát szedegetnek, az atyák gyujtják a tüzet, az asszonyok pedig dagasztanak, hogy az ÉG KIRÁLYNŐJÉNEK béleseket készítsenek, ÉS AZ IDEGEN ISTENEKNEK italáldozatokkal ÁLDOZNAK, HOGY ENGEM FELINGERELJENEK. Avagy engem ingerelnek-é ők, azt mondja az Úr, és nem magokat-é, hogy gyalázat borítsa arcukat? Azért ezt mondja az Úr Isten: Ímé az én haragom és búsulásom kiömlik e helyre, az emberekre és a barmokra, a mezőnek fáira és a földnek gyümölcseire, és égni fog, és el nem aluszik."
(Jeremiás 7:18-20)
Javaslom még elolvasni a Jeremiás könyve 44. fejezetet, ahol Jeremiáson keresztül figyelmezteti az Úr a népét, hogy térjenek meg az idegen isteneknek és az ég királynőjének való áldozásból - jóllehet akkor még nem Mária volt a neve, hanem valami más néven szólitották meg, de az Ég királynője jelző stimmel.
Miután Jeremiás átadta az Úr üzenetét a népnek, az emberek megkeményitették a szivüket, és minden áron az ég királynőjének akartak áldozni, mert úgy gondolták, hogy attól rossz az életszinvonaluk, mert a bálványaikkal nem törődtek. Eztán Isten pusztitó átkokat mond ki azokra az emberekre, akik az Ég királynőjének továbbra is áldozni akarnak, és csak ironikus humorral megkérdezi: "melyik szó teljesedik be, az enyém-é vagy az övék?" :)
Ezen érdemes elgondolkodni, kicsoda az Ég királynője, és Istennek a fenti ige alapján, amely az Ő beszéde, hogy tetszik ez a bizonyos Ég királynője kultusz.
A Szűzanya mennybe történő felvételét augusztus 15-én ünneplejük -- Nagyboldogasszony napja.
Két személy van, aki nem enyészett el, hanem teste és lelke egyszerre a Mennybe jutott: 1. Szűzanya 2. Jézus ( A Második Isteni Személy)
Nagyon érdekes, hogy mind a Szűzanya mind Jézus szeplőtelenül fogant. vagyis mentesek voltak az áteredő bűntől! Ünnepek: dec. 8. és márc. 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!