Isten hogy küld jelet? Vagy ilyen közemberek nem kapnak csak a szentek?
- Csodák csak próféták által történhetnek.
- Keramet(A csodák kisebb fajtája), csak igazhitűekkel, akiknek nagyon erős a hite, és szinte bűntelenül él.
- Jelek, jelzések, rávezetések bárkivel, akár hitetlennel is.
jeleket,válaszokat mindenki kap a saját életére vonatkozóan.(most itt nem ilyen égő csipkebokorra kell gondolni:))a kérdés az,hogy,ki az aki figyel? ki az aki szeretne fejlődni,változni,tanulni,jobbnak lenni önmagához képest?
az emberek álltal szentnek nevezett "szentek"egyáltalán nem szentebbek,mint bármelyik "közember"
csak az emberek felmagasztalják őket,mert nem értik meg,hogy saját magukkal kellene foglalkozniuk,és akkor ők is ugyanúgy élhetnének,mint a szentek,mert a lehetősége minden egyes embernek megvan rá.csakhát ugye ahhoz,hogy megértsenek másokat,előbb saját magukat kéne megérteniük mélyen.ehhez pedig melózni kell,és ez sokaknak büdös.
Szia!
A Biblia szerint minden Krisztust követő ember szent, mert maga Krisztus teszi azzá. Ilyen értelemben tehát nincs különbség az emberek közt.
Én a saját életemben nagyon sok jelet kaptam Istentől. A megtérésemkor a Szentírás lepjairól szólított meg, aztán a párválasztás kapcsán is. Úgy gondolom jó dolog jelet kérni az Istentől egy-egy nehezebb, vagy komolyabb döntés előtt, biztos, hogy megadja.
Üdv. Péter
Hi!!
Milyen jelre gondolsz?Valami konkrét dologgal kapcsolatban az életedben?
Peace
én nem vagyok meg keresztelve és hálát adok szüleimnek hogy nem kereszteltetett meg szerintem az összes vallás csak az ember hülyítéséről és irányításáról szól
az Isten nem fog neked segíteni csak az akaratod fog segíteni
ez az én 14 éves számból vagyis újaimból
(a szüleim mindig is erre tanítottak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!