Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos vagy, vagy ateista?

Vallásos vagy, vagy ateista?

Figyelt kérdés
Ha vallásos vagy, miben hiszel? Csak írd le röviden, 1-2 szóban, ne fejtsd ki mellé, hogy miért. Lehetőleg minél többen írjatok, ugyanis szeretnék ez alapján összeállítani egy statisztikát. Köszönöm a segítséget :)
2011. jan. 15. 21:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
49%
Egyik sem. Nem állítom, és nem is cáfolom Isten létezését, úgy vélem, nem tudhatjuk, hogy létezik-e. Viszont abban hiszek, hogy van valami a halál után, és az a valami nem reinkarnáció. A Bibliát nem tartom mérvadónak, tiszteletben tartom, hogy szent könyv, de én nem követem az utasításait és nem hiszek abban, amit ott leírtak. Szóval tolerálok más vallásokat is. Ja, és nem vagyok megkeresztelve, mert a szüleim úgy gondolták, hogy majd én döntök a vallásomról, ha nagyobb leszek (apám római katolikus, anyám református).
2011. febr. 17. 17:22
 32/35 anonim válasza:
49%

Nem vagyok vallásos, és ateista sem. A saját meggyőződéseimben hiszek.

16/l

2011. márc. 19. 20:08
 33/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenkit felpontoztam, még nyugodtan írjatok!
2011. márc. 20. 13:14
 34/35 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagyok vallásos sem ateista.

De hiszek az IGAZSÁGBAN!!!

Hogy MI AZ IGAZSÁG? :

A biblia, Jezus Krisztus, a Szent Szellem

2011. ápr. 8. 14:13
 35/35 anonim válasza:
Utolsó: :DDDDDD
2011. máj. 14. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!