Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi hitgyülis videóról?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 15. 19:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek a 73%-os válaszadóval. Egy igével kiegésziteném:

"Ezt mondja az Úr, aki adta a napot, hogy világítson nappal, aki törvényt szabott a holdnak és a csillagoknak, hogy világítsanak éjjel, aki felháborítja a tengert és annak habjai zúgnak, Seregek Ura az ő neve:

Ha eltünnek e törvények előlem, azt mondja az Úr, az Izráelnek magva is megszakad, hogy soha én előttem nép ne legyen.

Ezt mondja az Úr: Ha megmérhetik az egeket ott fenn, és itt alant kifürkészhetik a föld fundamentomait: én is megútálom Izráelnek minden magvát, mindazokért, amiket cselekedtek, azt mondja az Úr!" (Jeremiás 31:35-37)

Tehát ha Isten elől az Ő örök törvényét el lehet rejteni, vagy bárki megméri az egek hosszúságát, szélességét és magasságát, vagy bárki a Föld alapjait feltérképezheti, lemehet és megfejti pontosan a Föld mélységének titkait, akkor Isten megutálja Izrael népét a cselekedeteiért. Ilyen pedig sosem fog megtörténni! Más szempontból: bármit cselekedett Izrael - még a názáreti Jézussal is!!! -, Isten akkor sem utálta meg Izraelt, és továbbra is az Ő népeként tekint rájuk.

2011. jan. 15. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
az kemény, hogy ebben hisztek... most már össze állt a kép a szektáról... :(
2011. jan. 15. 21:54
 13/21 A kérdező kommentje:

Úgy értem, a kérdést, hogy ugye ezt ti (hitgyülisek) csak poénból csináljátok? XDXDXD

(azért a videón az emberek arcán rendesen ott a vigyor)

2011. jan. 16. 02:15
 14/21 A kérdező kommentje:

"Szerintem fantasztikus,hogy ilyen bátran vállalják,amiben hisznek!Tudnátok még ilyen videókat föltenni?Előre is köszönöm!"

ironikus, de mindenhonnan, minden eszközzel próbálják eltüntetni ezeket a videókat (mármint ő maguk), szóval ennyit a bátorságról XDXDXD

PEACE NEKTEK IS!

2011. jan. 16. 02:16
 15/21 anonim ***** válasza:
10%
Most kapcsolok én is! Foggal körömmel próbálják eltüntetni ezeket az ideggörcsös rángatózós videókat, azt ide írja, hogy milyen bátrak???!!!! :D
2011. jan. 16. 10:22
 16/21 anonim válasza:
93%
Miért baj, hogy ezt csinálják? Ártanak ezzel bárkinek is? Mindenki abban hisz, amiben akar. Nem értem, hogy miért kell ezért bántani őket? A fiatalok is ezt csinálják a diszkóban bedrogozva, részegen a tuc-tuc zenére! Azon miért nem csámcsognak a rosszindulatú emberek?
2011. jan. 16. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
Igazad van! A fiatalok is a diszkóban, jól kitombolják magukat, mint a H.GY-sek a csarnokban. Időnként mindenkinek szüksége van egy kis őrültségre!
2011. jan. 16. 13:33
 18/21 A kérdező kommentje:
tehát akkor a hitgyülit azt nem kell komolyan venni? (ők is poénra veszik?)
2011. jan. 16. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Vannak akik poénra veszik, vannak kik beképzelik, vannak akik már nagyon szeretnék, hogy történjen velük valami izgi, ezért rálapátolnak, vannak akiket lefizetnek, és vannak akiket démonok szálnak meg(az utóbbi, hit kérdése).
2011. jan. 16. 16:30
 20/21 anonim ***** válasza:

A Hit Gyülekezetéről azt kell tudni, hogy országos szinten 50 ezer olyan aktiv tagja van, akik rendszeresen részt vesznek a gyülekezet által hétről-hétre rendezett istentiszteletein, aktiv közösségi életet élnek, folyamatosan önként részt vesznek a gyülekezeten belüli feladatok elvégzésében és a gyülekezeten kivüli karitativ tevékenységekben, és a hitüket napi szinten aktivan megélik (imádkoznak, Bibliát olvasnak, böjtölnek.)

Ezzel szemben természetesen vannak olyan tagok, akik nem veszik komolyan Isten igéjének a szellemi-erkölcsi tanitásait - amelyek alapelvei a Hit Gyülekezetének -, de ezek az emberek hosszú távon vagy elkötelezik magukat Isten igéje mellett, vagy előbb-utóbb önként elhagyják a gyülekezetet.

Összességében tehát a gyülekezetnek olyan tagjai vannak, akik Isten beszédét, a Bibliát nagyon komolyan veszik, jó kapcsolatot ápolnak Istennel és az embertársaikkal, a gyülekezeten belüli közösséget testvéri jellegű szeretet jellemzi, és ezeknek az embereknek gyökeresen megváltozott az életük pozitiv értelemben a názáreti Jézus Krisztussal való találkozás után. A gyülekezet tagjainak túlnyomó többségére jellemző a helyreállt életek, megújult, stabil házasságok, meggyógyult betegségek, függőségekből megszabadult életek és a társadalmi életet épiteni képes, aktiv emberek.

Ennyire vesszük komolyan azt, amit csinálunk!

2011. jan. 16. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!