Tökéletesen egyetértek a 73%-os válaszadóval. Egy igével kiegésziteném:
"Ezt mondja az Úr, aki adta a napot, hogy világítson nappal, aki törvényt szabott a holdnak és a csillagoknak, hogy világítsanak éjjel, aki felháborítja a tengert és annak habjai zúgnak, Seregek Ura az ő neve:
Ha eltünnek e törvények előlem, azt mondja az Úr, az Izráelnek magva is megszakad, hogy soha én előttem nép ne legyen.
Ezt mondja az Úr: Ha megmérhetik az egeket ott fenn, és itt alant kifürkészhetik a föld fundamentomait: én is megútálom Izráelnek minden magvát, mindazokért, amiket cselekedtek, azt mondja az Úr!" (Jeremiás 31:35-37)
Tehát ha Isten elől az Ő örök törvényét el lehet rejteni, vagy bárki megméri az egek hosszúságát, szélességét és magasságát, vagy bárki a Föld alapjait feltérképezheti, lemehet és megfejti pontosan a Föld mélységének titkait, akkor Isten megutálja Izrael népét a cselekedeteiért. Ilyen pedig sosem fog megtörténni! Más szempontból: bármit cselekedett Izrael - még a názáreti Jézussal is!!! -, Isten akkor sem utálta meg Izraelt, és továbbra is az Ő népeként tekint rájuk.
Úgy értem, a kérdést, hogy ugye ezt ti (hitgyülisek) csak poénból csináljátok? XDXDXD
(azért a videón az emberek arcán rendesen ott a vigyor)
"Szerintem fantasztikus,hogy ilyen bátran vállalják,amiben hisznek!Tudnátok még ilyen videókat föltenni?Előre is köszönöm!"
ironikus, de mindenhonnan, minden eszközzel próbálják eltüntetni ezeket a videókat (mármint ő maguk), szóval ennyit a bátorságról XDXDXD
PEACE NEKTEK IS!
A Hit Gyülekezetéről azt kell tudni, hogy országos szinten 50 ezer olyan aktiv tagja van, akik rendszeresen részt vesznek a gyülekezet által hétről-hétre rendezett istentiszteletein, aktiv közösségi életet élnek, folyamatosan önként részt vesznek a gyülekezeten belüli feladatok elvégzésében és a gyülekezeten kivüli karitativ tevékenységekben, és a hitüket napi szinten aktivan megélik (imádkoznak, Bibliát olvasnak, böjtölnek.)
Ezzel szemben természetesen vannak olyan tagok, akik nem veszik komolyan Isten igéjének a szellemi-erkölcsi tanitásait - amelyek alapelvei a Hit Gyülekezetének -, de ezek az emberek hosszú távon vagy elkötelezik magukat Isten igéje mellett, vagy előbb-utóbb önként elhagyják a gyülekezetet.
Összességében tehát a gyülekezetnek olyan tagjai vannak, akik Isten beszédét, a Bibliát nagyon komolyan veszik, jó kapcsolatot ápolnak Istennel és az embertársaikkal, a gyülekezeten belüli közösséget testvéri jellegű szeretet jellemzi, és ezeknek az embereknek gyökeresen megváltozott az életük pozitiv értelemben a názáreti Jézus Krisztussal való találkozás után. A gyülekezet tagjainak túlnyomó többségére jellemző a helyreállt életek, megújult, stabil házasságok, meggyógyult betegségek, függőségekből megszabadult életek és a társadalmi életet épiteni képes, aktiv emberek.
Ennyire vesszük komolyan azt, amit csinálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!