Mit gondoltok, Jézus valóban válaszol médiumok által a mai embert foglalkoztató kérdésekre?
"1993 és 2002 között Jézus Urunk válaszokat adott írásban feltett kérdésekre egy magyar katolikus papon keresztül. " Ez az állítás.
Én sok választ elgondolkodtatónak, elfogadhatónak tartok, némelyik válasz megerősíti hitemet. Vannak azonban olyanok, amiket nem tudok összeegyeztetni hitemmel, ami persze nem jelenti azt, hogy az nem igaz, de elbizonytalanít, hogy valóban minden hang Jézustól származik-e.Ti mit gondoltok?
[link] Ez egy összefoglaló a lényeges válaszokból.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:10
Némelyik hang üzenetről én is úgy gondolom, hogy nem tőle származik, de a nagyobbik részéből ráismerek az evangéliumi tanításokra.
Amikor elkezdtem ezeket olvasni és találkoztam egy olyan üzenettel amit nem tudtam igazolni az evangéliumokkal, úgy gondolkodtam, hogy ha egy üzenet hamis, hamis az egész,és a gonosztól származik aki meg akar téveszteni.
Talán nem tévedek ha azt gondolom, hogy mindannyian vágyunk egy olyan hittankönyvre ami tartalmazza az összes kérdésünket és az azokra Jézus Krisztus által adott hiteles válaszokat, ám ez nem ilyen egyszerű. Nem kapunk biztos válaszokat. Szükség van a józan eszünkre és természetesen a bibliából származó ismereteinkre amik alapján magunknak kell döntenünk, hogy mi az amit elfogadunk és alkalmazunk az életünkben és mi az amit nem.
Éppen ezért soha egyetlen imádkozásomkor sem mulasztom el kérni Istenünket, hogy adjon bölcsességet és értelmet nekem( szeretteimnek, embertársaimnak)), hogy képes legyek rálelni az igazságra és felismerni a hazugságot. Ez számomra fontosabb minden más imánál.
Aztaa hogy itt mennyi beteg ember van!
Szihológus látott már titeket?
Te jó atya úr isten f@sza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!