Máriához imádkozni bálványimádás?
A minap azon vettem észre magam, hogy Szűz Máriához imádkozom este. Női problémáim voltak, szerelmi bánatom, és vele beszéltem meg :/.Rosszat tettem? 15/L
(református)
jó Mária közbenjárását kérni.. Istenanya, Istenszülő - segít. Ő jó, tiszta, különben a megtestesülő Isten nem jelenhetett volna meg olyan tisztán. Mint ahogy a Hold képe sem látszik olyan szépen egy háborgó, zavaros vizen, mint egy csöndes tiszta, nyugodt tó tükrében.
Böjte Csaba mesélte a viccet(!)egyik miséjén, prédikáció közben : )))
- Szent Péter haragosan megy a JóIstenhez: visszaadom a kulcsokat, nem vállalom a feladatot!
- De hát mi a baj?- kérdi az Úr.
- Valahányszor elküldök valakit az ajtónál, hogy nem mehet be, mert rossz volt, Anyád az ablakon beenegedi!
: )))
""A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:33"
Politeista bálványimádó!"
Én? dehogy :)
Böjte Csaba többistenhitet terjeszt?
Tehát ha az Isten úgy dönt, hogy xy, nem mehet be a Menybe, akkor Mária, aki egy teremtmény lény(vagy szerintetek, nem is?), az Isten fölé emelkedhet, és beengedi oda az embereket, amit nem is ő teremtett???!!!
közbenjár segítő Mária,
"Emlékezzél meg rólam, Uram, midőn eljössz a Te országodba"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!