Láttam egy dokumentumfilmet Jézusról és megemlítették a szerelmi életét is, miszerint: "A tanítványai közül volt egy nő, akit a többieknél jobban szeretett és megcsókolta a ..." - és itt a ... helye üres, mert itt hiányzik a szöveg ezen része, ezt egy talált régi írásban olvasták. Sokak azt mondták, hogy a ... helyén az állhatott, hogy: "a száján" , de konkrét választ nem adtak, hogy volt-e szerelmi élete Jézusnak.
Ugy tudom hogy a zsidóknál több feleség is lehetett,azoknál pedig teljesíteni kellett.
2011. jan. 3. 17:22
3/14 anonim válasza:
Nem kevered össze véletlenül valamelyik keleti vallással?
2011. jan. 3. 17:23
4/14 anonim válasza:
...nunciját. Ez van odaírva. Azért tiltja a Biblia a szexualitást, mert Jézus annyira élvezte, hogy az emberek úgy gondolták nem érdemesek ilyesfajta isteni gyönyörökhöz, mint a testiség.
2011. jan. 3. 17:25
5/14 anonim válasza:
Szia!
Nos nem tudom milyen forrásból származik ez a bizonyos régi írás, de hogy nem a Bibliából az biztos. Jézus Krisztus közel 34 évet élt itt a Földön igen feszített tempóban. Onnantól, hogy megkeresztelkedett 3 és fél éven át végikísérhetjük az életét, szerintem nincs még egy ilyen tartalmas élet, mint amilyen ez volt. Biztosak lehetünk benne, hogy nem volt ideje szerelmi életre!
Éppen 2010. november 13-án volt egy kiváló igehirdetése erről Dr. Reisinger János irodalomtörténésznek, amely elérhető a gödöllői Bibliaház honlapján. Ajánlom szíves figyelmedbe:
[link] hanganyagok menüpont, vagy a keresőbe írd be: befogadásról.
Üdv. Péter
2011. jan. 3. 17:27
6/14 anonim válasza:
hát v*zeg már régen röhögtem ilyen jót! :D
7/14 A kérdező kommentje:
Dokumentumfilmben láttam! Ez volt a címe: Jézus - ami a Bibliából kimaradt - torrenten rá lehet keresni.
8/14 anonim válasza:
Én meg láttam a jurasic parkban, hogy dinoszauruszok sétáltak, és megették az ügyvédeket.
Értsd: Pont ennyire hitelesek az ilyen "dokumentumfilmek".
(A keresztényeket lehet kritizálni, azok nem indítanak Dzsihádot ellened egy karikatúra miatt. )
2011. jan. 3. 17:38
9/14 anonim válasza:
Hát, igen, meg is válaszoltad, hogy ami a Bibliából kimaradt. Vagyis emberi kitaláció. Jézus ahogy azt már egy előttem hozzászóló is írta, nagyon megfeszített életet élt, rengeteg dolga volt. Arra törekedett, hogy minél több emberrel megismertesse az igazságot égi Atyjáról és akaratáról. Gyógyított, csodákat tett, stb. De a legfontosabb feladatának a szolgálatát tartotta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!