Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívőktől kérdezem! Miért ne...

Hívőktől kérdezem! Miért ne csinálja egy hívő az Amway-t?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy varázslás az egész, de valami bővebbet tudnátok írni?
2011. jan. 2. 10:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

micsoda a mosószer??

én ezt nem értem, gyerekkoromban volt amway mosószerünk meg tisztítószer, és akkor mi van.

ha jól emlékszem azért vettük, mert állatkísérletmentes.

de egyszerűbb és olcsóbb dm-es cuccokat venni, azok is kísérlet-mentesek.

az meg hogy hívő-e valaki vagy nem, az lényegtelen abból a szempontból, hogy jó ember-e.

aki meg amwayezik és megél belőle, tegye, aki másokat átver az szar ember, ha hívő, ha nem.

2011. jan. 2. 10:56
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Mert totál agymosás az egész, és az önzőség az alapja. Szervezd be magad alá az ismerőseidet, hogy neked minél több profitod legyen, tukmálj rá másokra méregdrága cuccokat...stb
2011. jan. 2. 11:07
 3/14 A kérdező kommentje:

10:56-os.

Épp azért szólt hívőkhöz, mert ők értik a kérdést. És nem a vásárlásról van szó, hanem az eladásról. Ahogy a második hozzászóló is írta...

2011. jan. 2. 12:09
 4/14 anonim ***** válasza:
43%

Mert az amway mögött egy neoprotestáns szekta áll, és akit az amway üzletrendszerébe beszerveznek, azt próbálják a szektába is. Szerintem a legtöbb esetben sikerül is...

SeiSMyC

2011. jan. 2. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon hogy varázslás az egész? Ördög műve? Mint a kártya a tv és az internet? Nem értem a kérdést. Azt értem miért nem szeretik az emberek az amway ügynököket az ok, de nem értem mi köze ennek a hithez...
2011. jan. 4. 19:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Mert hithű hívő ember nem hazudik a másik ember arcába. Meg mondjuk a normális sem.

Cheers!

2011. jan. 12. 17:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Oké, de ha meg van győződve arról, hogy a termékek "húú de milyen jóók", akkor úgy gondolja, hogy nem hazudik. Én értem, hogy be van csapva, de hogyan győzhetném meg?
2011. jan. 12. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Ahány ember annyi hit.

Külön kell választanod a vallást és a munkát. Ha olyan szekta tagja vagy, aki nem engedi az esetleges álszent dolgokat, akkor ne csináld, keressél más megélhetést vagy mellékállást. Ha a hit nem érdekel,de meg kell élned valahogy, akkor csináld. Legfeljebb tisztességesen közlöd, hogy mennyi a hasznod és akkor megnyugszol - de a többiek akkor "lököttnek" néznek.

Választanod kell a vallásod és a munkád között, de ezt csak te tudod eldönteni!

2011. jan. 12. 18:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Én szeretem az amway termékeket használni, nincs tehetségem az eladáshoz, én csak azt tudom eladni, amit eleve meg akarnak venni az emberek a tukmálás nem megy. Ha arról akarod meggyőzni valakit, hogy rossz egy termék, ami esetleg nem rosszabb, mint bármi más akkor nem fog menni. Ha azt akarod hogy leszálljon rólad a cuccokkal, akkor mond meg őszíntén, hogy téged nem érdekel az egész és hagyjon békén, ha ebből nem ért, akkor elő lehet venni egy kevésbé kedves hangnemet is, de rólam mondjuk leszállt az illető és a társai mikor megmondtam, hogy ez szép és jó de nem akarom csinálni és mivel most kevés pénzem van az olcsóbb mosószert veszem meg sorry.
2011. jan. 12. 18:58
 10/14 Brain Storming ***** válasza:

Az AMWAY egyik alapítója igazi mintahívő, még az egyik könyvében is alaposan ecseteli az istenhitét.

Sztem semmi nem szól az ellen, h vk belépjen, sőt: aki esetleg pl. a Jehova-tanúi közösség tagja, az nem is nagyon fog csodálkozni az alkalmazott módszereken - az AMWAY számos olyan érvelési és manipulációs módszert használ, ami a szektaképzésben is bevett gyakorlat.

Lásd:

[link]

2011. jan. 12. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!