Hogyan élhetünk úgy, mint az első századi keresztények?
02:46
ugye ezt,most nem nekem írtad? ha igen,akkor eléggé félreértettél,nem vagyok Jehova tanúja,hála az Istennek semmi közöm hozzájuk.Katólikus gyökereim vannak,de már nem gyakorlom konkrétan ezt a vallást,és mást se,pont azért mert,rájöttem,hogy a tanításaik nagyrésze értelmetlen agymosás.az egyetlen dolog ami fejleszti,és előreviszi az embert,az a szeretet gyakorlása,és ehhez szükségtelen vallásosnak lenni.a magunkért kiállást pedig azért írtam az előttem válaszolónak,mert ha ő vallásos,akkor ne tagadja meg,magát álljon ki a hite mellett,csak ésszel csinálja,ne legyen bigott fanatikus,mert az már ellenségekedést szül.Jézus példáját azért hoztam fel,mert ő sem tagadta meg magát,kiállt azért,amiben hitt.de felhozhattam volna példának bárki mást,akár Galilao Galilai-t is.13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!