Mit jelent az, hogy "nyilvánosan meg kell vallanunk az emberek előtt" Jézust?
Itt most Jehova tesztkérdés invázió van?:-) Jézust nem kell megvallani nyilvánosan senki előtt,ő nem kért ilyesmit,neki nem oszt,nem szoroz,hogy te mit gondolsz róla,szerinted az Isten fiának olyan marha nagy traumát okoz,hogy elismered megváltódként vagy sem? ő arról beszélt,hogy a saját Istenedet kell(ene)megvallanod,ugyanúgy,ahogy azt ő is tette.nem pedig más emberek v...lagát nyalni.
Kérem töröltetni a kérdést mert provokatív.
"Mindazt tehát, aki megvall engem az emberek előtt, én is megvallom mennyei Atyám előtt. De aki megtagad engem az emberek előtt, azt én is megtagadom mennyei Atyám előtt." (Mt 10,32-33)
Ez szerintem annyit jelent, hogy amikor kérdeznek hitedről, akkor magyarázd el szépen, röviden, nyugodtan, hogy miben hiszel, és válaszolj a kérdéseikre. Ez azért fontos, mert ez az Evangélium terjesztésének az egyik leghitelesebb módja, mert látni fogják, hogy hiszed és életre váltod azt, amit mondasz, és ez keltheti fel az érdeklődésüket az örök élet tanítása iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!