Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek a Bibliában?

Hisztek a Bibliában?

Figyelt kérdés

Ha igen miért ?

Ha nem miért nem ?

Ha pont lesz@rod akkor miért ?

2010. dec. 7. 19:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Az első egy beteg ember. Vagyis nem beteg, csak buta tini. Majd megváltozik. Nem kell hinni semmiféle istenben ahhoz, hogy elfogadd, hogy más ettől még megteheti anélkül, hogy butább lenne nálad. Ez az ész nélküli gyűlöleg nem vall túl sok sütnivalóra, inkább egy hatalmas világfájdalmas tini vallomásai.

Hiszek a Biblia létezésében. Amit beleírtak abban meg hellyel-közzel, jórészt tanmesék, nem valódi történelem. Vallásos meg egyáltalán nem vagyok.

2010. dec. 7. 20:12
 2/24 anonim ***** válasza:

A Bibliában miért kéne hinni? Istenben kell hinni.A biblia az Ő egyszülött fiának a tanításait tartalmazza.

Mármint az újtestamentum.4 evangélista szemszögéből ismerjük meg Jézust.

Én tanultam,de hinni sosem sikerült.Azt hiszem ez is genetikus.

2010. dec. 7. 20:13
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok se hívő, se vallásos. Nem hiszek se könyvekben, se istenekben, semmiben. 20/F
2010. dec. 7. 20:13
 4/24 anonim ***** válasza:
16%

Azért lennék beteg mert én tudom h marhaság az egész?

Miben lesz jobb nektek h hisztek ezekben? Ha?

első voltam.

2010. dec. 7. 20:17
 5/24 A kérdező kommentje:

király király 3/4. jólvan mert énse nagyon hiszek benne mivel nem lehet tudományos alapokra helyezni egy rakás dolgot és hogy ez miért vagy az miért történt.

szerintem az egész baromság 1000 oldalnyi tömény SHIT.

amugy nem tudom hány oldal. és igen rossz volt a kérdés nem a Bibliában hanem istenben meg Jézusban meg ezekben.

16/F

2010. dec. 7. 20:19
 6/24 anonim ***** válasza:
50%

van erre egy mondás:zuhano gépen nincs ateiste ott midneki imádkozik valakihez könyörög valami felső hatalomhoz...

a bibliában viszont tényeg nem hinni kell elolvasod a történeteket és megprobálod leszűrni a tartalmat esetleg elolvasod mégegyszer és megint végigondolod mit olvastál mit gondolsz rola. olyan mint az állatmesék csak kicsit mélyebb. gondolom tese hiszel a báránybőrbe bujt farkas mesélyébe h az tényleg megtörtént viszont a tanulságát érted nem? hát nagyábol erről szol a biblia. és akkor ott van még az egyház meg a hit is. az egyházba mint közvetítőbe nemigazán hiszek családi nyomásra meg megszokásbol járok templomba vasárnaponként de nem ez a hit lényege hanem amit bellül érzel nem kell ahoz templomba járni.

2010. dec. 7. 20:21
 7/24 anonim ***** válasza:
53%

"van erre egy mondás:zuhano gépen nincs ateiste ott midneki imádkozik valakihez könyörög valami felső hatalomhoz... "

Már ne is haragudj de ez baromság.

2010. dec. 7. 20:24
 8/24 anonim válasza:
Szerintem sem a bibliában kell hinni hanem Istenben és szerintem sok ember azért lesz hitetlen mert szó szerint veszi a dolgokat amik meg vannak írva benne. Aki megpróbálja helyesen értelmezni az rájön a lényegre és hinni fog a tényeknek.
2010. dec. 7. 20:33
 9/24 anonim ***** válasza:

Hívő vagyok, vallásossal nem keverjük. A Biblia csak egy nagyon népszerű (nem is tudom, melyik a legnagyobb példányszámban eladott könyv? :P) gondosan szelektált, sok szép és hasznos dolgot magába foglaló könyv. De csak egy könyv, semmi több. Hinni Istenben kell.

20:24 Ha egy zuhanó gépen vagy, ne mondd, hogy nem a "jaj, istenem" az első két szó, ami 10/9 embernek eszébe jut...

2010. dec. 7. 20:42
 10/24 A kérdező kommentje:

barátomnak pl első szava az lenne : A K.RVA ISTEN F.SZÁT .

és hisz istenben meg keresztény suliba jár

2010. dec. 7. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!