Milyen egy apáca élete?
Figyelt kérdés
Milyen, hogy telik egy napja? Mi szükséges ahhoz, hogy valaki 18-19 évesen zárdába vonuljon? Miután letette a fogadalmat, már soha nem vetheti le az apáca ruhát? Annyi kérdés merül fel bennem ezzel kapcsolatban, és nagyon kíváncsi vagyok..szükséges minden válasz a döntésemhez, kérlek segítsetek. Köszönöm Szépen.2010. nov. 27. 14:45
11/17 anonim válasza:
Szia! Én is apáca szeretnék lenni.
Itt esetleg nézelődhetsz,mely rendek jöhetnek Nálad számításba.
Szívesen beszélgetnék Veled én is :)
12/17 anonim válasza:
én az első kommentelővel értek egyet. tisztelhetsz Istent bevonulás nélkül is. ha csak nem olyan nyomós indokod van a bevonulásra,minthogy nincs családod,vagy nem jó a viszony velük,vagy ilyesmi,akkor én nem javasolnám. de ha van családod akkor ne szakítsd meg velük a kapcsolatot....vagyis én nem tenném. sokan szeretnék ha lenne édesapjuk,édesanyjuk.de nincs. ezen gondolkozz el. de ez persze csak az én véleményem...
13/17 anonim válasza:
Nem tudom a cimed igy nem tudok irni neked.
Ajánlatos megismerni a rend lelkiségét mielőtt még belépnél.Erre jó a világi rend.Kapsz egy csomó tananyagot és miután megismerted a szabályokat és ki is próbáltad magad eldöntheted hogy neked való e ez az életmód.
14/17 anonim válasza:
Én is apáca akarok lenni, már évek óta ezen gondolkodom, és túl önfejű vagyok... Szóval véghez szeretném vinni.
Az agyam azt mondja, hogy Ne!, de a szívem annál inkább szeretné. Szóval nem kérdés,hogy melyikre hallgatok :)
15/17 anonim válasza:
Ki lehet próbálni. Ha nem megy, akkor Isten nem apácának szánt, de harmadrendi esetleg még lehetsz.
16/17 anonim válasza:
15/15 én minden kérdés nélkül az leszek. Ma döntöttem el. Akár minden jóról lemondok csak, hogy az Urat szolgáljam, Apáca leszek :)
17/17 anonim válasza:
heee án utálom ezeket mer én nem leszek ez a sz*r... xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!