Úgy gondoljátok, hogy készen várjátok Jézus Krisztus eljövetelét?
Figyelt kérdés
Mármint, bármikor eljöhet, és ugye nem tudjuk mikor lesz, és bevallom, én picit attól tartok, hogy mi lesz, ha akkor pont egy gyenge pillanatom lesz, amire nem leszek büszke, és ezt bánni fogom... örökre...
Ti hogy vagytok ezzel?
2010. nov. 19. 18:11
21/22 anonim válasza:
Tudom miért izgulsz. Amikor olvasom azt a részt, hogy várjátok Uratok eljövetelét minden egyes percben, mint jó szolga, kicsit elbizonytalanodom, mert mi van, ha éppen kefélek egy felszedett lányt. Kész, el is vágtam magam, mert a legrosszabb bűnt követem el, a paráznaságot.
22/22 anonim válasza:
Ha nagy a gáz legföljebb megkérded hogy mit szólna egy menethez a barátnőddel?Hamár igy összejöttetek !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!