Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek "gonosz" vagyok?

Szerintetek "gonosz" vagyok?

Figyelt kérdés

15 éves korom óta érzem, hogy nem akarom szeretni valamiért Jézust. A "Gonoszt" akarom szolgálni és ez a célom! Anyuval sokat járok pszichológushoz minden 2 hetenként 4 szer. Nem tudok megszabadulni a jótól, nem akarom, hogy nekem jó legyen bármi is! Letörtnek érzem magam és egyre azon vagyok, hogy meg próbálom az életemet tönkretenni és ez jó érzés nekem! Egyházi suliba járok és amikor templomban vagyunk tanórán, egyre letörtebnek és letörtebnek érzem magam, mint ha nekem semmi keresni valóm lenne a templomban. Úgy érzem számomra a templom "gonosz" hely és szüntelenül érdektelenül várom azt, amikor azt nem mondja a nevelőnk, hogy vége kimehetünk onnan. Amikor kiérünk a templomból máris jobbnak érzem magam és tudom hogy az "Ördög" segít nekem minden utam!

Mi ennek az oka? Szerintetek beteg vagyok? :(

2010. nov. 17. 17:03
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És lenne még egy kérdésem hozzátok! Sokan Jézust hiszik az erősebbnek, de ha ez tényleg így van akkor miért nem sikerült eddig legyőznie az Ördögöt??????
2010. nov. 17. 17:06
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

Az ördög már le lett győzve. Te pedig nem vagy gonosz, de nem kellene egyházi iskolába járnod, és a "tüneteid" elmúlnának. Nem való mindenkinek az egyházi iskola, én hívőként sem íratnám oda a gyerekemet. Beszélj erről a szüleiddel. Jézus szeret téged, de erre majd magad is rájössz.

Freya

2010. nov. 17. 17:10
 3/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagy beteg, de tényleg a gonosz kerített hatalmába. Küzdj ellene, próbálj jó ember lenni. Másik kérdésre: Azért, mert az ördög csúnyább módszerekkel csábít. Meg azért is, mert Isten meg adta nekünk a szabad akaratot. Ne az ördögöt szolgáld, mert akkor holtod után örök szenvedés vár rád. Beszéltél már erről a pappal? Nem hiszem, hogy haragudna rád, inkább próbálna rajtad ő is segíteni!
2010. nov. 17. 17:15
 4/19 A kérdező kommentje:

Még nem beszéltem erről neki.

És nem akarom, hogy segítsenek rajtam.

Tűzben akarok égni, és szenvedni, a gonoszt szolgálni és angyalokat ölni, mert nekem ez így jó!

2010. nov. 17. 17:17
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Jézus legyőzte a Sátánt. Lásd South Park első évad 8. epizód.
2010. nov. 17. 17:19
 6/19 anonim válasza:
50%

Állj át a Sötét Oldalra!

A Gonosz mindig veled lesz!

2010. nov. 17. 17:21
 7/19 anonim válasza:
39%
Hűha.
2010. nov. 17. 17:23
 8/19 Florean válasza:
32%
add már meg az msn címed, tök jó arc lehetsz xxxDD:D
2010. nov. 17. 17:23
 9/19 anonim válasza:
38%
Ennyit az egyházi sulikról. Tudomány FOREVER!!!
2010. nov. 17. 17:25
 10/19 anonim ***** válasza:
2010. nov. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!