Mit szeretne Isten, mit tegyek?
"Légy ateista, ezt szeretné." és "Egyetemista létedre lehetne annyi eszed h nem hiszel ienekben." tipikus evolucionista és ateista válaszok.
Nos én nem vagyok pap se senki aki megtudná mondani hogy te mit tegyél főleg nem olyan aki azt megtudja mondani hogy isten mit akar... Ezt tőle kell megtudnod, minden amit mások mondanak az csak fél igazság. Senki se tudhat biztosan semmit.
Azoknak akik meg azt írják hogy legyél ateista meg stb.
Azoknak azt üzenném hogy gondolják át kicsit a dolgokat és ne higgyenek el mindent amit a tv és a többi ateista próbál beléjük erőltetni, azt hiszitek valószínűleg hogy az evulució tudomány és hogy minden szava igaz... Pedig épp ellenkezőleg, a legbénább vallás az evuláció! Ha pedig nem hiszitek el nekem csak nézzétek végig ennek az embernek a videó sorozatát: https://www.youtube.com/user/Eletteremtes/videos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!