A Pápa autómatikusan a mennyekbe jut?
Az Úr szolgája volt. Isten első embere. Ki más ha nem ő üdvözölne? Nem tudom mit írnak a Biblia rendeletei arról, hogy a Pápa halála utáin megítélés nélkül jut-e a mennyekbe. Gondolom már várta, hogy letegye a lantot. Hiszen a mennyekben örök időkig tartó pihenés, lágy szellő, kellemes lantzene szól, áttetsző lenge öltözékű angyalkák és misebor társaságában üdítően el lehet lenni az örökkévalóüságig
De vajon tényleg a mennybe jut egy pápa? Hogy ítélkeznek erről a Pápai törvények? Isten betartja-e őket?
Én nem ismertem a munkásságát, de hallottam róla, hogy a kisebsségek panaszkodtak. Az LMBTQ-sok sok joga ellen kifogással élt és nem tetszett neki, ha jól tudom, hogy lefedett oltáriszentségek mellett tartottak muszlim Allah tiszteletet az EU-s templomokba. Jézus lehet húzná érte a száját?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!