Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Pápa autómatikusan a mennyek...

A Pápa autómatikusan a mennyekbe jut?

Figyelt kérdés

Az Úr szolgája volt. Isten első embere. Ki más ha nem ő üdvözölne? Nem tudom mit írnak a Biblia rendeletei arról, hogy a Pápa halála utáin megítélés nélkül jut-e a mennyekbe. Gondolom már várta, hogy letegye a lantot. Hiszen a mennyekben örök időkig tartó pihenés, lágy szellő, kellemes lantzene szól, áttetsző lenge öltözékű angyalkák és misebor társaságában üdítően el lehet lenni az örökkévalóüságig

De vajon tényleg a mennybe jut egy pápa? Hogy ítélkeznek erről a Pápai törvények? Isten betartja-e őket?

Én nem ismertem a munkásságát, de hallottam róla, hogy a kisebsségek panaszkodtak. Az LMBTQ-sok sok joga ellen kifogással élt és nem tetszett neki, ha jól tudom, hogy lefedett oltáriszentségek mellett tartottak muszlim Allah tiszteletet az EU-s templomokba. Jézus lehet húzná érte a száját?

ápr. 22. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Egyenlore meg nem tudjuk milyen hangulatos ott a kornyek..amit leirsz az jol hangzik !
ápr. 22. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem feltétlenül. Nyilvánvalóan az egyik fő vallási vezető a pápa, de azért voltak pápák akik kifejezetten érdekes dolgokat csináltak....
ápr. 22. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem automatikusan, de ha él az egyház által nyújtott szentségekkel, és úgy hal meg, hogy a legutolsó gyónása óta nem követett el bűnt gondolattal, cselekedettel és mulasztással, akkor Isten kegyelméből a mennybe jut.
ápr. 22. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem automatikusan, előbb Isten megítéli és utána jut a mennybe.
ápr. 22. 18:13
 5/7 IstenGyermeke1 ***** válasza:
Nem garantált.
tegnapelőtt 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Isten tudja. Ő is ember volt.
tegnapelőtt 23:52
 7/7 Jégszív ***** válasza:
84%
Az egyházi stallum nem bérlet az örök dicsőségre!
tegnap 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!