Nem lehet automatikusan tiltani a szerelmi kötéses kérdéseket?
Jó lenne, de akkor körülírnák.
Az ember találékony...
Igen. De sajnos az emberek nem tudják mi az ára egy ilyen kötésnek(itt nem arra a pár tíz ezerre gondolok a mágusnál). Nincsenek tisztába azzal mivel is szórakoznak, utána meg sírnak ha tönkremegy az életük. És nem is sejtik hogy az ezt követő pár is ugyan erre a sorsra jut.
Aki önző céllal csinál/csináltat fekete mágiát, az előbb-utóbb megbűnhődik, sosem lesz boldog.
A szerelmi kötés egyáltalán nem feketemágia. Sőt. Szavak alapján nem mondhatod meg valamiről, hogy mennyire fehér és mennyire fekete, csak ha érzed, hogy a teremtő mit alkot.
A szerelmi kötés rejti a legnagyobb potenciált, hogy a legnagyobb, legtisztább fehérmágia legyen. Én számtalanszor csináltam és mindig 99%on túli fehérség volt benne.
Kérdező!
Nem jó dolog ám az ezotériát és a kereszténységet keverni.
Döntsd el, melyikben hiszel, mert ütik egymást.
Abban igazad van, hogy az egyoldalú szerelmi mágia (amit nem közösen csinálnak), az gonosz dolog.
De az ezotériában nem hisznek a démonokban, őket ne keverd ide.
A vallásban hisznek a démonokban.
Én nem vagyok vallásos, és de ezoteriában is hisznek a démonokban. Én is csináltam már kötést mikor még idióta voltam, és bizony, démonokkal dolgozik akkor is ha a "szellemvilágot, magasabb erőket" kell emlegetni.
Tessék valóban csoda a szerelmi kötés és tiszta fehér fény lengi be. Jaa nem:-D
Én hasonlóakat tapasztaltam miután engem megkötöttek, és sajnos annál is az volt akit én kötöttem meg.
De rendben elfogadom hogy a szellemi kötés, más akaratának befolyásolása isteni csoda és a világ jobb hely mióta képesek vagyunk megerőszakolni bárkit akár testileg akár szellemileg.
De még mindig nem válaszoltál..miért fehér mágia más akartaának befolyásolása? Vagy még mindig nem tudsz erre őszintén, egyenesen, egy mondattal válaszolni? Mert akkor hiteltelen a nagy hófehér kötögetésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!