Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy Istenség hogy hallhat meg?

Egy Istenség hogy hallhat meg?

Figyelt kérdés
Történetesen Ferenc pápáról van szó! A Római katolikusok a pápát istenként kezelik, és emiatt istenítik a pápát. Ha egy pápa Isten akkor hogy hallhat meg? vagy netán nem is volt igazi istenség a pápa? És ezek szerit a katolikus egyház csak egy színjáték? Szóval én már második János Pál halála óta ateista lettem. Mert nekem második János Pál volt az Istenem. Szóval ha egy újabb pápa is meg tud halni. Akkor nincs is isten? De akkor a katolikusok miért istenítik a pápákat?

ápr. 21. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
A kérdés egyértelműen kitaláció, ezért jelentve.
ápr. 21. 15:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem kiatálció.
ápr. 21. 15:22
 3/11 Mojjo ***** válasza:
81%
@2: Akkor vannak bajok az irányítótoronyban...
ápr. 21. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Egy keresztény senkit se istenít Istenen kívül.
ápr. 21. 15:44
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es! Nem mert inkább keresztre feszítik. Mint Jézust. Hát én ebből nem kérek. Inkább maradok Ateista. Különben meg ha lenne Isten akkor nem lenne sem halál, sem pedig betegség nem lenne.
ápr. 21. 15:47
 6/11 Prókátor ***** válasza:
0%
Ki mondta, hogy meghalt? Csak a földi teste halt meg a pápának. Persze ezt egy ateistának lehet magyarázni, annyit fog felfogni belőle, mint a ma született kisnyuszi az atomfizikából.
ápr. 21. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Jó maradj ateista, azonban

1 Legyél tiszteletteljes amikor bármely embertársad meghal, legyél együttérző, ne állits róla olyanokat amiket te találsz ki semmi mással nem tamasztod alá.

2. Megértem, hogy nem akarsz keresztet, azaz szenvedést magadnak. De tudd meg aki még szemvedéssel lerója bűneit a földön, úgy az a mennyországba megy. Aki viszont nem szenved a földön az odaát rója le bűneit. Ezért van az, hogy látod hogy a gazdag emberek jól élnek, minden probléma nélkül meghalnak, míg a keresztények sokat szenvednek betegségekkel és úgy halnak meg.

Te melyiket választod tisztitotűz odaát vagy szemvedés ebben az életben?

Te melyiket valasztas

ápr. 21. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Hülye vagy.
ápr. 21. 16:22
 9/11 szp72 ***** válasza:
83%
Hívőként hülye voltál, de ateistaként is az maradtál.
ápr. 21. 17:16
 10/11 UlfOrmson ***** válasza:
100%

Te nem ateista vagyok, hanem retardált. Ki mondta, hogy a pápára istenként tekintenek? Soha senki sem állított ilyet (néhány hozzád hasonló fogyatékoson kívül).

Amúgy meg rengeteg olyan vallás van, amiben az istenek halandók (csak nagy varázserejük van és nagyon hosszú életűek). Pl. az egykori skandináv hitvilág egyik alapvetően, hogy az istenek meghalnak

ápr. 21. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!