Hölgyeim! Ha ti a férfiak oldabordájából készültetek, akkor hálát éreztek minden férfinek?
Figyelt kérdés
ma 07:28
21/23 anonim válasza:
Nem, a zold majom megdugta a kek majmot abbol szuletett Adam 🤣
22/23 anonim válasza:
Az ilyen butaságok miatt se értem azokat, akik hívők. XD Ócska, szexista sallang, aki ennél többet gondol, azt csak sajnálni tudom.
23/23 anonim válasza:
Szia
Egy picit tévedésben vagy ezt illetően.
Isten alkotta ezzel a módszerrel a feleséget jelezve, hogy a férj és a feleség egy "test".
A feleség is Istennek ad hálát köszönetet ezért nem a férjének.
Viszont az tény, hogy Isten a férjet bízta meg a család vezetésére, és nekem mint feleségnek, tiszteletben kell tartanom ezt.
De mielőtt a férfi "elszállna" magától, elmondom, hogy a férjnek hatalmas felelősséggel tartozik a családja jólétéért érzelmi, fizikai téren.
Ha valaki a feleségét nem úgy szereti mint a testét, akkor Isten nem hallgatja meg az imáit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!